Τα healthy pancakes της Χριστίνας Μπόμπα φτιάχνονται πανεύκολα

Τα healthy pancakes της Χριστίνας Μπόμπα φτιάχνονται πανεύκολα

Και θα τα λατρέψεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, ούσα έγκυος για πρώτη φορά. Την ανακοίνωση έκανε μέσα από το Instagram account της κάπου στις αρχές Δεκεμβρίου ποστάροντας μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, και με τους δυο τους να κρατούν την κοιλίτσα της.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει στο post της και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Έκτοτε την έχουμε δει κάποιες φορές να μας δείχνει τη μικρή ακόμη κοιλίτσα της, και κάποιες άλλες να μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πράγματα. Εννοείται πως παίρνουμε ιδέες από εκείνη, και γι’ αυτό αυτή τη φορά, λέμε να αντιγράψουμε τα healthy pancakes που έφτιαξε.

Υλικά:
- 3 κούπες βρώμης, που είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β
- 2 αυγά, για υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη
- 1 1/2 κούπες γάλα αμυγδάλου, πηγή ασβεστίου
- 1 κ.γ. μέλι, full θρεπτικό και εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών
- 1 βανίλια

«Αφού τα φτιάξετε σερβίρετε είτε αλμυρά με τυρί, αβοκάντο και τοματίνια, είτε γλυκά με φρέσκα μούρα, μέλι, ξηρούς καρπούς», αναφέρει η Χριστίνα στο post με τη συνταγή της. Το πώς θα τα φτιάξεις θα το δεις στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.