Τι κοινό έχει η Emma Roberts με τις Kylie Jenner και Khloe Kardashian;

Τι κοινό έχει η Emma Roberts με τις Kylie Jenner και Khloe Kardashian;

Δεν μπορείς με τίποτα να φανταστείς.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αλλαγή του χρόνου η Emma Roberts έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Garrett Hedlund. Ο μικρούλης έχει αλλάξει τη ζωή της ηθοποιού, κι εκείνη πριν από μερικές ημέρες ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μαζί του στο Instagram account της. Πριν από λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας είδε το πιστοποιητικό γέννησης του Rhodes Robert Hedlund και εκεί ανακαλύψαμε κάτι.

Η Emma Roberts έχει ένα κοινό με τις Kylie Jenner και Khloe Kardashian και αυτό δεν είναι πως είναι και οι 3 celebrities. Όπως είδαμε στο πιστοποιητικό γέννησης του γιου της Emma, η ηθοποιός και οι δύο reality stars είχαν τον ίδιο γιατρό. Ο Thais Aliabadi έφερε στον κόσμο τις Stormi Jenner Webster και True Thompson, αλλά και τον ούτε ενός μήνα Rhodes Robert Hedlund.

Το πιστοποιητικό γέννησης, το οποίο έχει στην κατοχή του το TMZ, λέει ότι ο Δρ Aliabadi έφερε στον κόσμο τον Rhodes σε ένα γνωστό μαιευτήριο, στο διάσημο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai του Los Angeles. Και λέμε ότι είναι οικείο γιατί είναι το ίδιο μέρος όπου γεννήθηκε και η Stormi Webster.

Ο γιατρός Aliabadi πάντως ήταν αυτός που πέταξε από το Los Angeles στο Ohio για να φέρει στον κόσμο και την κόρη της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson. Ο Rhodes ζύγιζε περίπου 4 κιλά την ημέρα που γεννήθηκε και είναι το πρώτο παιδί της Emma και του Garrett. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Emma επιδείκνυε συνεχώς την κοιλίτσα της και τη βλέπαμε συχνά να κάνει βόλτες στην πόλη.

Τώρα μάθαμε και το κοινό που έχει με τις Kardashians. Δες το πιστοποιητικό στη gallery που ακολουθεί.