20 χρόνια μετά η JLo αναδημιουργεί το «Love Don't Cost a Thing» και κάνει χαμό

20 χρόνια μετά η JLo αναδημιουργεί το «Love Don't Cost a Thing» και κάνει χαμό

Και αναστάτωσε το Instagram.

Πριν από μερικές ημέρες η Jennifer Lopez έκλεψε την παράσταση όταν τραγούδησε στην τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου Joe Biden και της Αντιπροέδρου Kamala Harris. Και η δύο φορές υποψήφια για Grammy έχει προχωρήσει πολύ την καριέρα της από το ντεμπούτο του πρώτου άλμπουμ της το 1999.

Τι έκανε όμως αυτή τη φορά και ξεσήκωσε το Instagram; Αναδημιούργησε το μουσικό βίντεο για το Love Don't Cost a Thing και δημοσίευσε το Σάββατο στα social media της ένα κλιπ, γιορτάζοντας την 20η επέτειο από το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο J.Lo. Η 51χρονη έγραψε στο Twitter: «Happy 20th Anniversary στο 2ο άλμπουμ μου J.Lo!!!! Το διασκεδάσαμε λίγο σε ένα πρόσφατο γύρισμα».



Στο βίντεο που θα δεις περπατά κατά μήκος μιας παραλίας, βγάζοντας τα γυαλιά ηλίου και το λευκό παλτό της, ρίχνοντάς τα στην άμμο, όπως ακριβώς κάνει και στο official video clip του τραγουδιού Love Don’t Cost A Thing πίσω στο 2001. Στο επίσημο κλιπ μένει στην παραλία με το μαγιό και ένα λευκό τοπ, το οποίο στο τέλος βγάζει και μένει topless γυρνώντας πλάτη στην κάμερα.

Κάτι παρόμοιο έκανε και στο βίντεο που έφτιαξε για να το γιορτάσει και λίγο πριν βγάλει το μπλουζάκι της γελά και σπρώχνει την κάμερα. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε πάντως αυτό είναι πως 20 χρόνια μετά η JLo είναι ακόμη πιο όμορφη και κορμάρα από εκείνο το video clip.