Γιώργος Λιανός: Τελικά υπήρξε νοθεία στο αποτέλεσμα δημοφιλίας της Ανθής Σαλαγκούδη;

Γιώργος Λιανός: Τελικά υπήρξε νοθεία στο αποτέλεσμα δημοφιλίας της Ανθής Σαλαγκούδη;

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο Ευτυχείτε για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Η σημερινή Δευτέρα ξεκίνησε με απίστευτο ενδιαφέρον στα τηλεοπτικά δρώμενα, με τον Γιώργο Λιανό να είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή και απάντησε σε ερωτήσεις που μας βασάνιζαν ιδιαίτερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως σίγουρα θα θυμάσαι, και πώς να το ξεχάσεις δηλαδή, η Ανθή Σαλαγκούδη την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής παίκτρια του κοινού, με τους τηλεθεατές, αλλά και την ίδια την Ανθή να μένουν άναυδοι. Κανείς δεν πίστευε πως η Ανθή είναι η πιο δημοφιλής και δεν θα αποχωρήσει, με το twitter να ξεσπά και να μη δέχεται με τίποτα το αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να σχολιάσει το συγκεκριμένο περιστατικό και να πει ότι γνώριζε. Ο παρουσιαστής ανέφερε λοιπόν πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν απόλυτα ακριβές και δεν υπήρξε καμία νοθεία, και πως ο ίδιος το έμαθε λίγο πριν το ανακοινώσει. Μάλιστα ανέφερε πως αν θελήσει κάποιος από την οικογένεια παίκτη μπορεί μέσω δικηγόρου να ζητήσει να δει τα αποτελέσματα της εκάστοτε ψηφοφορίας.

Η Ανθή Σαλαγκούδη δίχασε λοιπόν το κοινό, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό κανείς από την οικογένειά της δεν ζήτησε να δει τα αποτελέσματα, παρά το γεγονός πως πολλοί αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα. Μάλιστα ο Γιώργος Πουλόπουλος ανέφερε πως από την προηγούμενη εβδομάδα απειλούν την οικογένεια της Ανθής Σαλαγκούδη στέλνοντας μηνύματα από fake accounts.



Ο γαμπρός της Ανθής μάλιστα ανέβασε στο facebook ένα status στο οποίο ανέφερε: «Το Survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Το να μην συμπαθούν κάποιοι (ή πολλοί) την Ανθή είναι απόλυτα αποδεκτό. Το να φτάνουν όμως ορισμένοι με ανώνυμα accounts να στέλνουν στην οικογένειά της bullying/απειλητικά μηνύματα είναι πέρα από κάθε λογική».