Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για το Survivor, τη Φάρμα και τα παιδιά που περιμένει

Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για το Survivor, τη Φάρμα και τα παιδιά που περιμένει

Τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για τα δίδυμα παιδιά του, το Survivor και τη Φάρμα.

O Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο ανανεωμένο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν το βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει, μου λείπει το ότι δεν είμαι εκεί αλλά δεν αισθάνθηκα περίεργα που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος. Πολλές φορές τα μίντια μεγαλοποιούν καταστάσεις και πράγματα, με τον Γιώργο είμαστε καλοί φίλοι, μιλούσαμε και προχτές», αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης συνέχισε και αποκάλυψε ακόμα γιατί δεν υπάρχει δεύτερος παρουσιαστής μαζί με τον Γιώργο Λιανό φέτος όπως συνέβη τα προηγούμενα δύο χρόνια.

«Στο πρώτο Survivor ήμουν μόνο εγώ παρουσιαστής και στα επόμενα δύο ήμασταν μαζί με τον Γιώργο. Στο φετινό είναι πάλι μόνος ο Γιώργος και ο λόγος είναι πρακτικός. Το πρώτο Survivor είχε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα όπως και φέτος. Τα δύο προηγούμενα χρόνια, το ριάλιτι έπαιζε πέντε και έξι φορές την εβδομάδα. Δεν μπορείς με έξι επεισόδια την εβδομάδα, να αντέξεις με έναν παρουσιαστή», τόνισε ο Τανιμανίδης.



Ο Σάκης αποκάλυψε παράλληλα πως θα είναι παρουσιαστής στη Φάρμα ενώ δεν έκρυψε πως έχει κάνει συζητήσεις και έχει κανονίσει πολλά ακόμα projects με τον σταθμό, τονίζοντας πως επέλεξε τον ΑΝΤ1 αλλά είχε προτάσεις κι από άλλα κανάλια.

Ο Τανιμανίδης πάντως εξήγησε πως η απόφαση να αφήσει το Survivor έγινε μόνο για τη γυναίκα του Χριστίνα και για τα παιδιά που περιμένουν:

«Σκέφτηκα τι θα σκέφτομαι για μένα σε είκοσι χρόνια, όταν θα είμαι εξήντα. Ότι έκανα πάλι το Survivor ή ότι ήμουν παρόν στη γέννηση των παιδιών. Και η απάντηση ήρθε μόνη της».



Όσο για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Χριστίνας Μπόμπα, ο Τανιμανίδης αποκάλυψε πότε γεννάει η Χριστίνα και μίλησε και για το φύλο των παιδιών που περιμένει: