Kourtney Kardashian: Δεν είναι πια μόνη και αυτός είναι ο σύντροφός της

Kourtney Kardashian: Δεν είναι πια μόνη και αυτός είναι ο σύντροφός της

Είναι πλέον επίσημο, οι δυο stars είναι μαζί.

Μπορεί το 2021 να φέρνει ένα διαζύγιο στην οικογένεια Kardashian, αυτό της Kim με τον Kanye West, φέρνει όμως και μία νέα σχέση την οποία θα τη λέγαμε και απρόσμενη. Ακούγονταν φήμες εδώ και αρκετό καιρό για τη σχέση των δύο stars, όμως δεν υπήρχε απόδειξη που να το επιβεβαιώνει. Μέχρι εχθές δηλαδή που κυκλοφόρησε και επίσημα δημοσίευμα, πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Αναφερόμαστε στη μεγάλη κόρη της οικογένειας Kardashian, Kourtney, η οποία έπειτα από τρία παιδιά με τον Scott Disick, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Μπορεί η σύντομη σχέσης της με τον Younes Bendjima να μην απέφερε καρπούς, τώρα όμως τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο σοβαρά.

Φήμες λοιπόν (υπάρχουν και κάποιες αποδείξεις) θέλουν την Kourtney Kardashian να είναι ζευγάρι με τον 45χρονο μουσικό Travis Barker, και κάτι μας λέει πως αυτή τη φορά είναι σοβαρή η κατάσταση. Οι δυο τους έκαναν μαζί ένα ταξίδι στο Palm Springs και σύμφωνα με το Αμερικάνικο People και οι δύο έκαναν ένα story από την αυλή της Kris Jenner.

«Είναι μαζί στο Palm Springs. Βγαίνουν περίπου ένα ή δύο μήνες. Ήταν φίλοι για πολύ καιρό, αλλά έγινε ρομαντικό το μεταξύ τους», είπε μια πηγή στο outlet. «Του Travis του αρέσει εδώ και λίγο καιρό η Kourtney», συμπλήρωσε. Η Kourtney και ο Travis είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς και οι δύο ζουν στην ίδια γειτονιά στο Calabasas. Και οι δύο παρευρίσκονται στην ίδια εκκλησία και τα παιδιά τους κάνουν παρέα μαζί.

Η Kourtney μοιράζεται τα παιδιά Mason (11 ετών), Penelope (8 ετών) και Reign (6 ετών) με τον πρώην της Scott Disick. Ο Travis από την άλλη έχει μία κόρη την Alabama (15 ετών) και έναν γιο τον Landon (17ετών), με την πρώην σύζυγο του Shanna Moakler. Και αφού έχουν και τόσο καλή σχέση ευχόμαστε όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο.