Ζέτα Δούκα: Καταγγέλει τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική & λεκτική βία

Ζέτα Δούκα: Καταγγέλει τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική & λεκτική βία

Η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε σήμερα τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία.

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Πάμε Δανάη» και τάραξε τα νερά της showbiz, και όχι μόνο, με την ηχηρή της αποκάλυψη περί βίας από τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου περί σεξουαλικής κακοποίησης, γύρισε το χρόνο πίσω και αναφέρθηκε σε ένα δικό της γεγονός στο οποίο βρέθηκε ως θύμα λεκτικής και σωματικής βίας.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Γιώργος Κιμούλης άσκησε πάνω της σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία.

«Όσο οι κριτικές ήταν καλές τόσο χειρότερη γινόταν η συμπεριφορά του» αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα, κάνοντας λόγο για κλωτσιές και βρισιές που όπως είπε, εισέπραξε στα παρασκήνια.

«Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια»