Το πρώτο μήνυμα υποστήριξης του Νίκου Ψαρρά προς τη Ζέτα Δούκα

Το πρώτο μήνυμα υποστήριξης του Νίκου Ψαρρά προς τη Ζέτα Δούκα

Οι συμπρωταγωνιστές της Ζέτας είναι στο πλευρό της.

Μετά την αποκάλυψη της ηθοποιού, οι συμπρωταγωνιστές της επιβεβαιώνουν κατά κάποιο τρόπο όσα είπε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αλλά και την υποστηρίξαν δημόσια με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Έχει ανοίξει κυριολεκτικά ο ασκός του Αιόλου! Έπειτα από την γενναία εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου ολοένα και περισσότερες γυναίκες έρχονται να μιλήσουν για τις δικές τους «μαύρες» στιγμές, τις στιγμές που έπεσαν θύματα βίας, σεξουαλικής, ψυχολογικής και λεκτικής βίας.

Το πρωί, ακόμη μια εξομολόγηση ήρθε να ταράξει τα νερά της επικαιρότητας με τη Ζέτα Δούκα να αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα λεκτικής αλλά και σωματικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και με τρεμάμενη φωνή και δακρυσμένα μάτια μίλησε για τη δική της εμπειρία.



Διάβασε περισσότερα: Ζέτα Δούκα: Καταγγέλει τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική & λεκτική βία

Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός αλλά και επικεφαλής του θιάσου «Closer», Γιώργος Κιμούλης, όπως υποστήριξε η Ζέτα, ήταν ο θήτης. Όσα είπε, επιβεβαιώνονται από τους συμπρωταγωνιστές της και πράγματι, τόσο η Δώρα Χρυσικού, όσο και ο Νίκος Ψαρράς έστειλαν τα δημόσια μηνύματά τους, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, προς την ηθοποιό αποδεικνύοντας με τον τρόπο τους πως όσα είπε αληθεύουν, αλλά και ότι την υποστηρίζουν μέχρι τέλους.

Δες στη gallery τις αναρτήσεις τους.