Master Chef 5: Η παίκτρια που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της

Master Chef 5: Η παίκτρια που συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της

Η ιστορία της συγκίνησε όλους τους κριτές.

Το Master Chef είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης και είναι αλήθεια πως έχει πια μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Ο πέμπτος κύκλος του μαγειρικού διαγωνισμού έχει επιστρέψει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι auditions για την αναζήτηση του επόμενου Έλληνα Master Chef.

Οι κριτές φόρεσαν τα… καλά τους, πήραν το σοβαρό τους ύφος και στάθηκαν μπροστά από τους πάγκους των υποψήφιων μαγείρων. Ορισμένοι παίκτες ήδη έχουν ξεχωρίσει και ήδη έχουν πάρει τις ποδιές τους. Από την άλλη, υπάρχουν ακόμη εκείνοι που γεμίζουν με αμφιβολίες την κριτική επιτροπή επομένως καταλαβαίνεις πως τους περιμένει ακόμη μια μαγειρική δοκιμασία.

Εκείνον τον παίκτη που σίγουρα κανένας δεν θα ξεχάσει είναι ο σωσίας του κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αφού το διαδίκτυο και κυρίως οι χρήστες του Twitter «έπεσαν» με τα μούτρα να σχολιάσουν την ομοιότητά τους.

Σήμερα, η παίκτρια που ξεχώρισε ήταν η Ανούς. Με τις ικανότητές της στην κουζίνα, την αγάπη της για μαγειρική, τις εκπληκτικές γαρίδες της αλλά και την ιστορία της, συγκίνησε τους κριτές και σχεδόν τους έκανε να κλάψουν. Η ιστορία της για τον μπαμπά της, τον οποίο έχασε στον πόλεμο σε νεαρή ηλικία, έκανε τους κριτές να λυγίσουν!



Διάβασε περισσότερα στη gallery.