Το post της Vanessa Bryant ραγίζει καρδιές ένα χρόνο μετά τον θάνατο των Kobe-Gigi

Το post της Vanessa Bryant ραγίζει καρδιές ένα χρόνο μετά τον θάνατο των Kobe-Gigi

Πώς να μην κλάψεις με αυτά τα λόγια;

Ήταν το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου το 2020 όταν εκεί που σκρολάραμε στα social media, πέσαμε επάνω σε μία είδηση της Daily Mail που ανέφερε με ανεπιβεβαίωτες αρχικά πληροφορίες πως ο Kobe Bryant σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας στην ανάγνωση της είδησης, πόσο μάλλον όταν φτάσαμε στο σημείο που έλεγε πως μαζί του στο ελικόπτερο βρισκόταν και η 13χρονη κόρη του, Gianna (ή Gigi όπως τη φώναζαν οι γονείς της).

Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε με τίποτα αυτό που συνέβη και διαβάζαμε τις πληροφορίες που ερχόντουσαν με κομμένη την ανάσα. Τελικά δεν ήταν fake news. Ο Kobe Bryant έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα με ελικόπτερο, και μαζί του 8 ακόμη άτομα. Η 13χρονη κόρη του, ο προπονητής John Altobelli, 5 ακόμη επιβάτες και ο πιλότος. Όλοι σκοτώθηκαν ακαριαία στη σύγκρουση.

Η σύζυγος του Kobe και μαμά της Gigi, Vanessa, τίμησε την επέτειο ενός έτους από τον θάνατό τους με ένα συγκινητικό σημείωμα που της έγραψε μία από τις φίλες της Gianna. «Σήμερα έλαβα αυτό το γλυκό γράμμα από μία από τις καλύτερες φίλες της Gianna, την Aubrey. Σ’ αγαπώ Aubz (όπως θα σε έλεγε η Gigi μου). Ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες όμορφα μερικές από τις αναμνήσεις σου για τη Gigi μου και μου επέτρεψες να τις μοιραστώ εδώ στο ig μου. Η Gigi μου είναι απίστευτη και εκτιμώ πραγματικά την επιστολή σου. Σε αγαπά τόσο πολύ. Μου λείπει τόσο το κοριτσάκι μου όσο και ο Kob-Kob. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί / πώς θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτή η τραγωδία σε τόσο όμορφα, ευγενικά και καταπληκτικά ανθρώπινα όντα. Δεν φαίνεται να είναι πραγματικό. Kob, το κάναμε σωστά. Gigi, ακόμα κάνεις τη μαμά περήφανη. Σε αγαπώ! #PlayGigisWay #Mambacita #Mamba #DaddysGirl #GirlDad», σημείωσε η Vanessa στο post.

Δες στη gallery παρακάτω το post που έκανε.