Survivor Spoiler Alert: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler Alert: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Κάπου μέσα μας στο βάθος το ξέραμε.

Το Greece’s Next Top Model που βλέπαμε φανατικά στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν μπορεί να έχει ολοκληρωθεί εδώ και ενάμιση μήνα, το Survivor όμως έχει αντικαταστήσει επάξια το reality μοντέλων στην καρδιά μας και στα βράδια μας. Διάσημοι και Μαχητές ή καλύτερα κόκκινοι και μπλε, αγωνίζονται σκληρά για να κερδίσουν το έπαθλο της ημέρας, όμως εδώ και έναν μήνα περίπου βλέπουμε το ίδιο μοτίβο.

Τους πρώην μαχητές (πλέον μπλε ομάδα) να κερδίζουν συνεχώς όλα τα αγωνίσματα είτε ασυλίας είτε επάθλου και τους κόκκινους να φτάνουν στην πηγή και να μην πίνουν ποτέ νερό. Και αυτό συνέβη και στα δύο αγωνίσματα ασυλίας που είδαμε αυτή την εβδομάδα, με τους κόκκινους να ψηφίζουν μεταξύ τους τους υποψήφιους προς αποχώρηση.



Από τη Δευτέρα ο τρόπος διεξαγωγής της ψηφοφορίας άλλαξε και πλέον δεν υπάρχει δημοφιλέστερος παίκτης. Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας επέστρεψε και κάπως έτσι επιστρέψαμε στη διαδικασία όπως ήταν στην αρχή της, με μόνη διαφορά πως η ψήφος δεν είναι αρνητική αλλά θετική.

Κάπως έτσι λοιπόν από τις δύο ημέρες ψηφοφορίας προέκυψαν δύο υποψήφιοι, η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ο τρίτο υποψήφιο τον Περικλή Κονδυλάτο. Σήμερα λοιπόν θα μάθουμε ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει ανάμεσα στους τρεις.



Για την ακρίβεια θα μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί το spoiler που ήδη κυκλοφορεί. Τι αναφέρει όμως; Μπες στη gallery και δες ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει σήμερα.