Το tweet της Καίτης Γαρμπή για τον Γιώργο Κιμούλη, έγινε viral σε χρόνο dt

Το tweet της Καίτης Γαρμπή για τον Γιώργο Κιμούλη, έγινε viral σε χρόνο dt

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη «εκνεύρισε» την Καίτη Γαρμπή και πολλούς Έλληνες celebrities.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν εχθές οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα, πως το 2008 σε παράσταση του Γιώργου Κιμούλη που συμμετείχε, εκείνος της άσκησε σωματική και λεκτική βία. «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Γιώργος Κιμούλης άσκησε πάνω της σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία.

«Όσο οι κριτικές ήταν καλές τόσο χειρότερη γινόταν η συμπεριφορά του» αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα, κάνοντας λόγο για κλωτσιές και βρισιές που όπως είπε, εισέπραξε στα παρασκήνια. Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Κιμούλης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν γίνει της μόδα οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου.

Και η ατάκα αυτή ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι κι έκανε την Καίτη Γαρμπή να ξεσπάσει μέσω Twitter και να γράψει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η Αλήθεια». Φυσικά το tweet της πασίγνωστης τραγουδίστριας έγινε viral σε χρόνο dt με τα likes και τα σχόλια από κάτω να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Παρόμοια αντίδραση είχε σε ένα Instagram story και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία δήλωσε άναυδη με τις δηλώσεις του Κιμούλη. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες το tweet της Καίτης Γαρμπή, το story της Άλκηστις, αλλά και τις απαντήσεις των fans στην Καίτη.