Η Gigi Hadid πρόδωσε το όνομα της κόρης της πριν 2 μήνες & κανείς δεν το είδε

Η Gigi Hadid πρόδωσε το όνομα της κόρης της πριν 2 μήνες & κανείς δεν το είδε

Ποτέ και κανείς δεν παρατήρησε αυτήν την εικόνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Gigi Hadid αποκάλυψε το όνομα της κόρης της μέσα από το Instagram account της. Δεν χρειάστηκαν πολλά πράγματα, μια αλλαγή στο βιογραφικό της στο Instagram και μια προσθήκη που έλεγε «Khai's mom», ήταν αρκετή για να κάνει τους fans της να τρελαθούν. Αυτό που εμείς έπρεπε να κάνουμε ήταν απλά να παρατηρήσουμε την αλλαγή της.

Κι εδώ θα σου πούμε κάτι αλλά δεν θέλουμε να σοκαριστείς. Η Gigi Hadid στην πραγματικότητα μας είχε αποκαλύψει το όνομα της κόρης της πριν από δύο μήνες, απλά ποτέ κανείς δεν το παρατήρησε. Οι εικασίες για το όνομα της μικρούλας μονοπωλούσαν αρκετές εβδομάδες τους fans του ζευγαριού, όμως καμία από όλες αυτές δεν επαληθεύτηκε.

Αν ήμασταν βέβαια λίγο πιο παρατηρητικοί θα είχαμε δει το όνομα της μικρής τους δυο μήνες πριν και δεν θα ταλαιπωρούμασταν μέχρι τώρα για να μάθουμε πως την έχουν ονομάσει. Λοιπόν, αποδεικνύεται, πως στις 22 Νοεμβρίου 2020, η Gigi στην πραγματικότητα αποκάλυψε διακριτικά το όνομα της Khai σε μια φωτογραφία. Η φωτογραφία έδειχνε το όνομα της Khai σε ένα δοχείο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειάς της και κανείς δεν το ήξερε.

Ένα ςfan το παρατήρησε και το έδειξε σε ένα tweet και μπορείς να το δεις παρακάτω στη gallery.