Η Gigi Hadid αποκάλυψε το όνομα της κόρης της με τον πιο παράδοξο τρόπο

Η Gigi Hadid αποκάλυψε το όνομα της κόρης της με τον πιο παράδοξο τρόπο

Και καμία πρόβλεψη δεν βγήκε αληθινή.

Κάπου προς τα τέλη Σεπτεμβρίου (21/9) η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Zayn Malik. Το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η μικρούλα τους έχει ξετρελάνει, και η Gigi δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί της.

Αυτό που βέβαια δεν γνωρίζαμε έως τώρα είναι το όνομα της μικρούλας. Προβλέψεις υπήρχαν πολλές και αυτές οι fans τις αναζήτησαν κυρίως μέσα από τα καινούργια albums των Zayn Malik και Taylor Swift (κολλητή της Gigi). H 25χρονη ωστόσο ανακοίνωσε με ανεπίσημο τρόπο το όνομα της κόρης της μέσα από το Instagram account της.

Και για να σε προλάβουμε δεν είναι ούτε Dorothea, που αναφέρεται στο album της Taylor, ούτε Calamity, ούτε όμως και River. Η Gigi έκανε μια αλλαγή στο Instagram account της και στις πληροφορίες της μόλις μπαίνεις στο προφίλ της θα δεις πως γράφει ότι είναι η μαμά της Khai.

Ναι, ναι σε τόσο εμφανές σημείο βρίσκεται το όνομα της κόρης της, κανείς όμως δεν περίμενε πως η ανακοίνωση θα γινόταν με αυτόν τον τρόπο. Η μικρή Khai λοιπόν έχει ξετρελάνει τους γονείς της και το σίγουρο είναι πως μιλάμε για ένα γλυκύτατο παιδάκι. Η 25χρονη μάλιστα ανέβασε σε story και ένα μήνυμα που έστειλε στον αγαπημένο της και του έγραφε «obsessed with our kid».

Εθισμένη με την Khai δηλώνει η Gigi, και μας την έδειξε –περίπου δηλαδή- σε ακόμη μία selfie φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη της. Το όνομα της Khai είναι μια γλυκιά αφιέρωση στη μαμά του μπαμπά της Mohamed Hadid, της οποίας το όνομα είναι Khairiah.

Η ανακοίνωση του ονόματος της μικρούλας έγινε στις 21 Ιανουαρίου ακριβώς 4 μήνες μετά τη γέννησή της.