Θύμα παρενόχλησης και η Φαίη Σκορδά;

Θύμα παρενόχλησης και η Φαίη Σκορδά;

Τι είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής;

Ο πρώτος μήνας του 2021 έχει φέρει αποκαλύψεις για διάσημους και επιφανείς ανθρώπους, που κανείς μας δεν θα φανταζόταν. Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου, ξεκίνησε ένα ντόμινο αποκαλύψεων, που για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε πού και πότε θα σταματήσει.

Μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα σήμερα μάθαμε για ακόμη έναν γνωστό ηθοποιό ο οποίος κατηγορείται για σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων, αλλά και για τη Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μίλησε για τη δική της δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, στη διάρκεια θεατρικής παράστασης που συμμετείχε.

Στη συνέχεια και αφού έδειχνε στην εκπομπή βίντεο σχετικά με το μείζον θέμα του μήνα, η Φαίη έκανε μια αναφορά σε ένα θέμα, το οποίο αφορούσε την ίδια. Δεν επεκτάθηκε, ούτε εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, όμως από τα συμφραζόμενα καταλάβαμε πως κι εκείνη έχει πέσει θύμα κάποιου είδους παρενόχλησης.

Ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε επανειλημμένα αν θα πει on air την εμπειρία της, όμως η Φαίη προσπαθούσε να μην απαντήσει σχολιάζοντας την επικαιρότητα γενικά. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, όμως όσα είπε η παρουσιάστρια, μας οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.