«Το Πρωινό»: Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

«Το Πρωινό»: Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική παρενόχληση πριν από δύο εβδομάδες ήταν το πρώτο κυβάκι που έπεσε και ξεκίνησε το ντόμινο των αποκαλύψεων από γυναίκες της εγχώριας showbiz που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας στον εργασιακό τους χώρο. Πρώτη η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας μίλησε γι’ αυτό το αγκάθι που είχε χρόνια μέσα της, δίνοντας έτσι βήμα και κουράγιο και σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν για παρόμοιες εμπειρίες.

Μία από αυτές ήταν πριν από δύο ημέρες η Ζέτα Δούκα, η οποία μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, μίλησε για εργασιακό bullying από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με δηλώσεις της δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με σεξουαλική παρενόχληση, αλλά με λεκτική και σωματική βία. Στη συνέχεια το κουράγιο πήρε και η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μίλησε για τον ίδιο άνθρωπο.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πράγματα που δεν είχαμε ιδέα πως συμβαίναν στη καθημερινή ζωή ανθρώπων που γνωρίζουμε μέσα από την τηλεόραση. Μέσα από το πρωινό του Ant1 σήμερα και από δηλώσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μάθαμε για ακόμη έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε γυναίκες ηθοποιούς. Δεν έχει κατονομαστεί ακόμη το ποιος είναι, αλλά κάτι μας λέει πως θα γίνει σύντομα γνωστό.



Παράλληλα για τη δική της ιστορία είπε και η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δική της δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, όταν συμμετείχε σε παράσταση. Συγκεκριμένα ανέφερε πως την παρενοχλούσε κατά κόρον, σε σημείο που της έσκισε ακόμη και το σορτς που φορούσε.



Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε την ψυχική δύναμη να αντιδράσει λίγο διαφορετικά και να σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει τον θύτη προτού σηκωθεί και φύγει από την παράσταση.