Άγριες Μέλισσες:Το χθεσινό επεισόδιο μας καθήλωσε & το Twitter αποθέωσε την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες:Το χθεσινό επεισόδιο μας καθήλωσε & το Twitter αποθέωσε την Ασημίνα

Ένα Oscar για την Έλλη Τρίγγου παρακαλούμε.

Οι Άγριες Μέλισσες μπορεί να προβάλλονται μόνο τις 4 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας, όμως κάθε επεισόδιο είναι απλά συγκλονιστικό. Οι εξελίξεις κάθε φορά είναι καταιγιστικές και οι ερμηνείες θα λέγαμε πως είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικές. Οι πρωταγωνιστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε φορά, και στο τέλος κάθε επεισοδίου μένουμε με ανοιχτό το στόμα.

Μπορεί το τρέιλερ των επεισοδίων που προβλήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη να μη φαινόταν πολύ δυνατό, όμως όλα τα επεισόδια της εβδομάδας αυτής ήταν ένα κι ένα. Και αν την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε Oscar ερμηνείας στο δίδυμο Τρίγγου-Πανταζάρας για την εκπληκτική σκηνή που μας χάρισαν, αυτή τη φορά πάει δικαιωματικά στην Έλλη Τρίγγου (Ασημίνα Σταμίρη) και μόνο.

Αφού η αλήθεια βγήκε πλέον στο φως και η Ασημίνα επέστρεψε στο σπίτι με τον μικρό Σέργιο, η Δρόσω επισκέφθηκε το σπίτι των Σεβαστών προκειμένου να δει τον γιο της και να κανονίσει τις επισκέψεις που θα έχει για να βλέπει τον μικρό. Εκεί μέσα στο γραφείο του Δούκα παρακολουθήσαμε ίσως την πιο συγκλονιστική σκηνή του επεισοδίου.

Δούκας, Μυρσίνη, Δρόσω, Νικηφόρος και Ασημίνα συζητούσαν όλοι μαζί, με την Ασημίνα να παίρνει από εμάς και από το Twitter που την αποθέωσε, Oscar ερμηνείας. Η στάση της συγκλονιστική, το παίξιμό της, ανατριχιαστικό. Αν είδες το επεισόδιο, τότε θα ξέρεις και για ποια σκηνή μιλάμε.

Το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει και να αποθεώνει την Έλλη Τρίγγου, και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο σε αυτό. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τα tweets που ξεχωρίσαμε.