Έκπληξη στο Survivor 4: Ο παίκτης που δεν περίμενες να δεις

Έκπληξη στο Survivor 4: Ο παίκτης που δεν περίμενες να δεις

Δύο νέες προσθήκες ετοιμάζονται.

Ας ξεκινήσουμε με μία κοινή παραδοχή. Το Survivor 4 έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τον πρώτο μήνα της προβολής του και έχει ήδη γίνει η κρυφή μας ένοχη απόλαυση τα βράδια. Σημειώνει τρελά νούμερα τηλεθέασης και αυτό αυτόματα δείχνει πόσο το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος. Ήδη κάποιοι παίκτες έχουν το δικό τους κοινό, και το Twitter δεν αφήνει λεπτό ασχολίαστο από το reality επιβίωσης.

Σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε και νέες προσθήκες στο Survivor και αυτό μάλλον θα γίνει μερικές ακόμη φορές. Την Κυριακή θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να μπαίνει στο reality επιβίωσης, όμως δεν θα είναι η μόνη προσθήκη. Όπως ακούσαμε σήμερα από το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ετοιμάζονται ακόμη δύο προσθήκες και δεν πάει ο νους σου ποιος παίκτης έκπληξη αναμένεται να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η μία παίκτρια είναι αθλήτρια Χριστίνα Καλογεροπούλου, ενώ η δεύτερη προσθήκη την οποία έχει αναλάβει προσωπικά ο Acun για να κάνεις τις προσεγγίσεις είναι αυτή του Ιωάννη Μελισσανίδη. Ακόμη δεν είναι σίγουρη και επιβεβαιωμένη η συμμετοχή του, ο Τούρκος παραγωγός όμως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συμφωνήσει μαζί του.