Αρραβώνες για τη Megan Fox 8 μήνες μετά τον χωρισμό της;

Αρραβώνες για τη Megan Fox 8 μήνες μετά τον χωρισμό της;

Οι φωτό που πυροδότησαν τις φήμες.

Η πρώτη καραντίνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού είχε αρνητικό αντίκτυπο σε πολλά ζευγάρια, κι ένα από αυτά ήταν η Megan Fox με τον Brian Austin Green, οι οποίοι χώρισαν τον Μάιο που μας πέρασε, έπειτα από 10 χρόνια κοινής ζωής και τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί.

Λίγες εβδομάδες αργότερα η ηθοποιός εμφανίστηκε με νέο σύντροφο, με τον οποίο μάλιστα μετακόμισε και στο ίδιο σπίτι, ενώ ο Brian λίγο μετά τον χωρισμό δήλωνε πως είναι προσωρινό και πως πιστεύει ότι θα είναι ξανά με τη Megan. Τελικά όχι μόνο προσωρινό δεν ήταν, αλλά φήμες θέλουν την 34χρονη ηθοποιό να έχει αρραβωνιαστεί με τον νέο της σύντροφο Machine Gun Kelly.


https://www.instagram.com/p/CKn-3iCHyhT

Τις φήμες αυτές πυροδότησαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη νέα έξοδο της Megan Fox με τον αγαπημένο της, στις οποίες η 34χρονη φαίνεται να φορά ένα αρκετά εντυπωσιακό, αλλά και ακριβό δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι και στο συγκεκριμένο δάχτυλο που πάντα κινεί υποψίες.


https://www.instagram.com/p/CKn95_vH5DM

Ο φακός τους τσάκωσε μαζί στο κέντρο της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Τρίτης και δεν γινόταν να μη σχολιαστεί το συγκεκριμένο γεγονός.

Η Megan συνόδευσε τoν σύντροφό της στο δρόμο του για πρόβες για το Saturday Night Live, όπου θα ερμηνεύσει αυτό το Σαββατοκύριακο για το πρώτο επεισόδιο του 2021. Φαινόταν να φοράει ροζ ζακέτα ζακέτα και κεφαλόδεσμο. Μαζί της κουβαλούσε ένα φούξια animal print παλτό, ενώ φορούσε και μια στέκα με αυτιά σε ροζ χρώμα επίσης.


https://www.instagram.com/p/CKn-sXcHt_r

Το ζευγάρι βγαίνει από την άνοιξη του 2020. Περίπου την ίδια στιγμή, έγινε γνωστός ο χωρισμός της Megan από τον σύζυγό της Brian Austin Green. Μαζί έχουν τρία παιδιά, τους Noah (8 ετών), Bodhi (6 ετών) και Journey (4 ετών).