Megan Fox: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο σύντροφο μετά το διαζύγιο

Megan Fox: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο σύντροφο μετά το διαζύγιο

Ήρθε η πρώτη επίσημη φωτογραφία που επιβεβαιώνει τη νέα της σχέση.

Η ζωή προχωράει, ζευγάρια χωρίζουν,άνθρωποι γνωρίζονται και καταλήγουν μαζί. Αυτή είναι μια φυσιολογική ροή των ανθρώπινων σχέσεων αν το σκεφτείς κάπως καλύτερα, ασχέτως αν υπάρχουν ζευγάρια που δε θα θέλαμε να χωρίσουν ποτέ.

Η Megan Fox για παράδειγμα ήταν παντρεμένη για τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια με τον Brian Austin Green, παρόλα αυτά η ζωή τους επιφύλασσε ένα αναπόφευκτο διαζύγιο.

Από το 2004 ήταν μαζί και από το 2015 έως και το 2019-που εν τέλει χώρισαν- η Megan είχε αιτηθεί διαζύγιο. Παρά το διαζύγιο τους, όπως ο ίδιος ο Brian είχε αποκαλύψει στο podcast του, πάντα ο ένας θα αγαπά τον άλλον.

Αυτή είναι μια εξαιρετικά όμορφη κουβέντα για δύο ανθρώπους που έχουν περάσει κάποια χρόνια μαζί και αγαπημένοι, ωστόσο δε ξέρουμε αν μετά από αυτή τη φωτογραφία της Megan ο Brain θα εξακολουθεί να ισχυρίζεται το ίδιο. Πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό και έπειτα από τις φήμες περί νέου συντρόφου, η Megan τόλμησε να έρθει πιο κοντά με τον νέο της αγαπημένο και να το «φωνάξει» στα κοινωνικά δίκτυα.

https://www.instagram.com/p/CAauBo7lsl1

Με μια φωτογραφία στα social media, καταλάβαμε ότι η Megan είναι εμφανώς χαρούμενη αλλά και ερωτευμένη και να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι βρίσκεται στην αγκαλιά του νέου της αγαπημένου, Machine Gun Kelly. H φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο instagram από τον Randall Emmett και αφορμή στάθηκε η επανασύνδεση των συντελεστών του thriller «Midnight in the Switchgrass» στο Puerto Rico. Τέσσερις μήνες μετά από καραντίνα το cast είναι και πάλι μαζί για τα γυρίσματα της ταινίας.

Τον Μάιο ο πρώην Brian Austin Green αποκάλυψε ότι χώρισε από την Megan Fox και ναι, εκείνο τον μήνα η Megan είχε βρεθεί με τον Machine Gun Kelly. Σύμφωνα επίσης με το PageSix, οι δυο τους είχαν «πιαστεί» να είναι πολύ κοντά και στο αεροδρόμιο του Los Angeles τον Ιούνιο.



Δες τη φωτογραφία στη gallery.