Μαρία Ηλιάκη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που δεν της άρεσε καθόλου

Μαρία Ηλιάκη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που δεν της άρεσε καθόλου

Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε πριν από λίγο στο κοινό της.

Ο κόσμος αγαπάει τη Μαρία Ηλιάκη. Ήδη από τις εποχές που βρισκόταν στα πιο επιτυχημένα πλατό εκπομπών και με το γέλιο και τα αστεία της μετέδιδε τη θετική ενέργεια στον κοινό, ακόμα και μέσα από τις οθόνες. Ανέκαθεν είχε το χάρισμα. Μπορούσες να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα ήταν προορισμένη για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Ώσπου, άρχισε να ασχολείται πολύ ενεργά και δυναμικά με τον λογαριασμό της στο Instagram. Τον χρησιμοποιεί ως το μέσο με το οποίο, όχι μόνο κρατάει την επαφή της με τους φανς της, αλλά ως μία πλατφόρμα που λειτουργεί και ως επαγγελματικό της μέσο.

Πριν από λίγο, ωστόσο, η Ηλιάκη έκανε μία σειρά από stories στα οποία αποκάλυψε ότι μία μεγάλη αλλαγή συμβαίνει στη ζωή της, η οποία δεν της αρέσει καθόλου. Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια μάς έδειξε τα πλάνα της μετακόμισής της από το παλιό σπίτι στο οποίο έμενε με τον σύντροφό της στην Ελβετία. Όπως αποκαλύπτει, όμως, δε θα επιστρέψουν Ελλάδα, απλώς θα πλαισιώσουν τη ζωή τους σε άλλο κτίριο.

Στα βίντεο που βρίσκονται στη συνέχεια, θα ακούσεις ακριβώς τι συμβαίνει και ποια είναι τα συναισθήματά της με αυτό που προέκυψε.