Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αθηνά Οικονομάκου: Η τρυφερή ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αυτό που έγραψε είναι κάπως παραπλανητικό.

Τελευταία συζητάμε όλο και περισσότερο για διάσημες που έχουν μείνει έγκυες. Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα έχει φέρει και συνεχίζει να φέρνει πολλά celeb μωρά στην επικαιρότητα. Μία από τις πολύ πρόσφατες ανακοινώσεις σε αυτόν τον τομέα είναι αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου. Η αγαπημένη ηθοποιός κρατώντας τον γιο της, Μάξιμο, αγκαλιά, μοιράστηκε με το κοινό της ότι το δεύτερο μωρό της είναι καθ’οδόν.

Κανείς δεν περίμενε ότι η ηθοποιός θα μας είχε τέτοια ανακοίνωση. Φυσικά και όλοι οι φανς ήθελαν πολύ να ακούσουν τέτοια νέα, όμως, άλλο να το έχουν στο μυαλό τους και άλλο όταν πράγματι αυτό γίνεται πραγματικότητα. Πολλές φορές στο παρελθόν, άλλωστε, το κοινό έχει κάνει εικασίες ότι η Οικονομάκου μπορεί να ήταν έγκυος, απλώς τώρα ήρθε πράγματι η στιγμή που αυτό ισχύει.




Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, η Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει ένα story στο οποίο η κοιλίτσα της φαίνεται πολύ φουσκωμένη. Χάριν αστεϊσμού, πάνω στη λήψη έγραψε: «Τώρα τι πιστεύετε; Φταίει το ρούχο ή έχει φτάσει τόση η κοιλίτσα μου;»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που έκανε story η ηθοποιός.