Τίτλοι τέλους με συγκίνηση για το «Πάνω στην Ώρα»

Τίτλοι τέλους με συγκίνηση για το «Πάνω στην Ώρα»

Φινάλε για το «Πάνω στην Ώρα» με πολύ συγκίνηση.

Οι παρουσιαστές Έλενα Παπαβασιλείου και Σπύρος Λάμπρου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν αλλά ακόμη δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές του καναλιού. Στην τελευταία εκπομπή παρακολουθήσαμε βίντεο μονταρισμένα με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας και το κλίμα ήταν φορτισμένο. Σπύρος και Έλενα στο νεανικό κοινό έκλεισαν με μέσο όρο στο ποσοστό τους στο 12,5% το οποίο ήταν μεγαλύτερο από την περσινή σεζόν.

Λάμπρος Κωνσταντάρας, Εύη Χασούρα, Χάρης Λεμπιδάκης (ο υποφαινόμενος) και όλη η δημιουργική και συντακτική ομάδα έδωσε ότι καλύτερο για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που αγκαλιάστηκε από το κοινό. Μια διαφορετική εκπομπή με χρηστικά θέματα η οποία έριξε τίτλους τέλους και αν όλα πάνε όπως ενημέρωσε το κανάλι θα βγουν ζωντανά και πάλι από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο φακός του Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής. Ενώ οι παρουσιαστές μίλησαν αποκλειστικά Σπύρος Λάμπρου: «Πέρασε μια σεζόν πολύ πιο δύσκολη και η προσπάθειά μας, ευχαρίστησε το κανάλι μας. Στο τέλος συγκινηθήκαμε και μένει μια γλυκόπικρη γεύση. Αλλά αυτό που μετράει είναι ότι η παρέα μας ήταν ζεστή και εμείς νιώθαμε καλά με τον εαυτό μας».

Η όμορφη και πάντα χαμηλών τόνων πίσω από τις κάμερες Έλενα με δάκρυα στα μάτια μας είπε. « Δύο χρόνια ήταν η οικογένεια μου αυτή η εκπομπή. Ευχαριστώ το κανάλι μου και τους συνεργάτες μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να μάθω και δείξω πράγματα που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια. Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα στοίχημα σε μια ζώνη πολύ δύσκολη και με καταξιωμένους δημοσιογράφους. Όταν ολοκληρώνεται μια εκπομπή και πας διακοπές πάντα η γεύση είναι πικρή με την έννοια ότι αφήνεις πίσω φίλους και συνεργάτες».