Η κόρη της Angelina Jolie μεγάλωσε και μοιάζει πολύ με τη μαμά της

Η κόρη της Angelina Jolie μεγάλωσε και μοιάζει πολύ με τη μαμά της

Σε λίγα χρόνια, θα είναι ίδιες.

Η Angelina Jolie είναι μία από τις διασημότερες ηθοποιούς του Hollywood. Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του κινηματογράφου, με εκατοντάδες εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office και έχει «χτίσει» μία μεγάλη αναγνωρισιμότητα γύρω από το όνομά της. Αυτό, όμως, δεν είχε πάντα να κάνει με το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Jolie είναι μία πολύ ωραία γυναίκα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι τέτοια που ανέκαθεν την παρομοίαζες περισσότερο με μοντέλο. Έντονα, αμυγδαλωτά μάτια, σαρκώδη χείλη, ζυγωματικά, το πρόσωπό της ανήκε και συνεχίζει να ανήκει στα πιο περιζήτητα της showbiz.

Στις 12 Ιουλίου του 2008, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τα δίδυμα, Knox Leon και Vivienne Marcheline. Σήμερα, δηλαδή, τα παιδιά είναι 13 ετών και η Vivienne αποδεικνύει ότι, όσο περισσότερο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο μοιάζει με την κούκλα μαμά της.




Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια μάς θυμίζουν τη διάσημη μαμά της όταν ήταν πιο μικρή, στα πρώτα της βήματα, και οι λήψεις που έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να πειστείς.

Υ.Γ. Φαίνεται ότι η Vivienne, όταν μεγαλώσει θα είναι όσο εντυπωσιακή είναι η Angelina.