Η κόρη του Enrique Iglesias έγινε ενός και είναι μια κούκλα

Η κόρη του Enrique Iglesias έγινε ενός και είναι μια κούκλα

Δες πόσο γλυκιά και χαριτωμένη είναι.

Η Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό ζευγάρι. Οι δύο stars έχουν τρία παιδάκια και ακόμη θυμόμαστε πόσο είχαμε εκπλαγεί όταν μάθαμε για τα δίδυμα που κυοφορούσε τότε η 39χρονη πρώην τενίστρια. Πέρυσι η Anna και ο Λατίνος τραγουδιστής έγιναν γονείς ξανά, φέρνοντας στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι.

Η Mary όπως την έχουν ονομάσει έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο ενός έτους και η Anna Kournikova ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία με τη μικρούλα για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Η μικρή κόρη του ζευγαριού είναι απίστευτα όμορφη και χαριτωμένη και αν μας ρωτούσε κάποιος με ποιον μοιάζει πιο πολύ, τότε θα λέγαμε σίγουρα με τη μαμά της. Τα ξανθά μαλλάκια της και τα καταγάλανα μάτια της μας καθήλωσαν και για λίγα λεπτά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να την κοιτάζουμε.

Εκτός από την ενός έτους Mary, η Anna και ο Enrique Iglesias έχουν ακόμη δύο παιδάκια, τα δίδυμα Nicholas και Lucy που μέσα στον Δεκέμβριο έγιναν τριών ετών. Δες τη φωτό της μικρής Mary στη gallery που ακολουθεί και θα δεις κι εσύ πόσο γλυκιά και χαριτωμένη είναι.