Survivor: Μάθαμε τον νικητή της αποψινής ασυλίας χωρίς να δούμε το spoiler

Survivor: Μάθαμε τον νικητή της αποψινής ασυλίας χωρίς να δούμε το spoiler

Ξέρουμε ποιος κερδίζει σήμερα.

Το Survivor 4 κάθε φορά που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μας καθηλώνει και μας παθιάζει τόσο που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε νίκες και στεναχωριόμαστε όταν βλέπουμε την κόκκινη ομάδα να χάνει συνεχώς και να μην τρώει. Αλλά αυτό είναι το reality επιβίωσης και αν θέλεις να φτάσεις λίγο πιο μακριά πρέπει να κάνεις υπομονή και να υποστείς ακόμη και αυτές τις μέρες που δεν θα τρως τίποτα.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει θεατές στο ίδιο έργο. Μάχη ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους, κόκκινοι να φτάνουν μια ανάσα πριν τη νίκη και τελικά να μην πίνουν από το νερό της πηγής. Οι μπλε έχουν ένα σερί 8 νικών τουλάχιστον και απλά περιμένουμε τη στιγμή που θα μάθουμε πως κερδίζουν οι κόκκινοι, έστω και αν είναι ασυλία.

Ήρθε λοιπόν σήμερα η στιγμή αυτή που θα πανηγυρίσουμε μαζί με τους κόκκινους ή μήπως κερδίζουν ξανά οι μπλε; Σήμερα λοιπόν, δεν χρειαζόμαστε το spoiler για να μάθουμε ποιος κερδίζει, γιατί όσο και αν δεν το πιστεύεις το μάθαμε μέσα από το τρέιλερ. Καταλάθος λογικά, όμως η νικήτρια ομάδα προδόθηκε και είναι αυτή που φαντάζεσαι.

Αν θέλεις να δεις και να μάθεις δύο επιλογές έχεις: α). να δεις το βίντεο με το τρέιλερ παρακάτω, β). να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να μάθεις ποιος είναι σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες.