Η νέα προσθήκη του Survivor θα ταράξει τα νερά του ριάλιτι

Η νέα προσθήκη του Survivor θα ταράξει τα νερά του ριάλιτι

Ποια είναι η νέα παίκτρια στο παιχνίδι επιβίωσης;

Ολοένα και περισσότερες βοήθειες δέχονται οι ομάδες του Survivor σχεδόν καθημερινά. Με τις νέες προσθήκες των παικτών της Κυριακής, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Ηλία Μπόγδανου οι ομάδες έχουν ενδυναμωθεί ιδιαίτερα. Η κόκκινη ομάδα αν και ακόμη δεν έχει κερδίσει κάποιο αγώνισμα, οι προοπτικές για κάποια σύντομη νίκη είναι πολλές.

Τα στατιστικά αν και θέλουν τη μπλε ομάδα να έχει προβάδισμα, σήμερα οι προβλέψεις κλείνουν υπέρ της κόκκινης ομάδας. Λες να επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν η πρώτη τους νίκη να είναι στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας;

Σήμερα, πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και μετά τις εντάσεις μεταξύ του Τριαντάφυλλο και του Περικλή μια νέα παίκτρια εισχώρησε στο παιχνίδι και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός την παρουσίασε στους παίκτες. Η Καρολίνα Καλύβα είναι η νέα παίκτρια του Survivor και η «οικογένειά» της πλέον είναι η κόκκινη ομάδα. Το κορίτσι θα σταθεί στη θέση της Σοφίας αφού το χθεσινό ατύχημα της στερεί το δικαίωμα συμμετοχής της.



Η νέα παίκτρια είναι γυμνάστρια, pilates instructor αλλά και ιδιοκτήτρια νυχτερινού καταστήματος. Σίγουρα φαίνεται να είναι μια παίκτρια που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα της και θα δώσει νίκες σε μελλοντικό χρόνο. Λες σήμερα να φανούν οι δυνατότητές της; Όπως τόνισε και η ίδια είναι έτοιμη να βοηθήσει τους συμπαίκτες της να σηκώσουν το έπαθλο!

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:






Διάβασε περισσότερα στη gallery.