H πρώην σύζυγος του «κανίβαλου» ηθοποιού σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει

H πρώην σύζυγος του «κανίβαλου» ηθοποιού σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει

Το σκάνδαλο αυτό δεν έχει τέλος.

Δεν έχει τέλος το οικογενειακό και προσωπικό δράμα του ηθοποιού Armie Hammer. Ο 34χρονος έγινε το πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ και παγκόσμια με το σκάνδαλο κανιβαλισμού που έγινε γνωστό, δημιουργώντας του επαγγελματικό πρόβλημα και κατακραυγή.

Όλα ξεκίνησαν με μια σειρά από μηνύματα που δημοσίευσε ένας μυστηριώδης λογαριασμός στο Instagram, με την ονομασία «House of Effie».Σύμφωνα με την Daily Mail, μιλάμε για μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που είχαν μέσα περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η διαχειρίστρια του λογαριασμού ισχυρίζεται ότι εστάλησαν από τον Χάμερ σ' εκείνη το διάστημα 2016-2020.

Ο Hammer έχασε τη δουλειά του στη σειρά που ετοιμαζόταν για τον Νονό και από wannabe πρωταγωνιστής του Hollywood, βρέθηκε να προσπαθεί να αποκρούσει τις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά (ζητούσε από τις ερωμένες του, να κόβει την επιδερμίδα τους και να πίνει το αίμα τους).



Αυτή που μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει ήταν η επί 13 χρόνια αγαπημένη του ηθοποιού και δέκα χρόνια σύζυγός του, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα μικρά παιδιά.

Όταν η πρώην του Elizabeth Chambers, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ανακοίνωνε τον Ιούλιο του 2020 τον χωρισμό τους, όλοι φαντάστηκαν πως αιτία του χωρισμού ήταν τα μηνύματα που η τελευταία είχε βρει να ανταλλάσσει ο σύζυγός της με την Lilly James.

Το ζευγάρι χώρισε μεν πριν να σκάσουν οι κατηγορίες κανιβαλισμού αλλά τα μηνύματα εστάλησαν όσο εκείνος ήταν παντρεμένος και ανάμεσα στις εγκυμοσύνες της πρώην συζύγου του.

Μετά από πολλές ημέρες, η πρώην έσπασε τη σιωπή της με ένα ποστ στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά