Survivor: Κι όμως, έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Κι όμως, έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Κοίτα να δεις που… πείσμωσαν!

Οι κόκκινοι παίκτες στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα κέρδισαν την πρώτη τους νίκη, μετά από οκτώ σερί ήττες, κάτι που καταλαβαίνεις ξεσήκωσε όλους τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor.

Η νίκη τους έφερε ταραχή στην αντίπαλη ομάδα και αυτό το διαπίστωσες ήδη από μόνη σου. Η μπλε ομάδα έχει έρθει σε σύγκρουση και η… ιδανική «οικογένεια» του Άγιου Δομίνικου έχει φέρει στο στόχαστρο την Ελευθερία Ελευθερίου. Οι εντάσεις αναμένονται να συνεχιστούν και μετά το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ωστόσο ο αγώνας κύλισε αρκετά διαφορετικά από όσα έχεις συνηθίσει.



Φήμες ήθελαν το ρεκόρ με τις οκτώ νίκες των μπλε να εξαφανίσουν οι κόκκινοι με το δικό τους νέο σερί, ωστόσο ο αγώνας έχει ήδη κορυφώσει την αγωνία όλων μας. Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος άλλωστε το Survivor κάθε μέρα ανεβάζει και το επίπεδο δυσκολίας.

Η κόκκινη ομάδα μετά τις νέες προσθήκες αλλά και έπειτα από τη χθεσινή της νίκη έχει ενδυναμωθεί αρκετά και η ψυχολογία των παικτών φαίνεται να είναι σταθερή με ανοδική όμως πορεία. Πάντως, η διαφορά πόντων στο σημερινό αγώνισμα ήταν κάτι που κανένας δεν περίμενε και φυσικά αποδεικνύει όλα τα παραπάνω.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.