Adam Driver: Ο ηθοποιός κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά

Adam Driver: Ο ηθοποιός κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά

Τι αναφέρει συμπρωταγωνίστρια του Adam Driver.

Ενώ στη χώρα μας, η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων στο θέατρο για βίαιη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση από μέρους διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών, δεν έχει τελειωμό, στο Hollywood, μια καταγγελία γνωστής ηθοποιού φέρνει τα πάνω κάτω.

Στο στόχαστρο αυτή τη στιγμή είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Adam Driver, τον οποίο κατηγόρησε ανοιχτά συμπρωταγωνίστριά του για βίαιη συμπεριφορά.

Η ηθοποιός Lidia Franco μίλησε σε podcast στο Radio Commercial και υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Driver της επιτέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας The Man Who Killed Don Quixote.



«Aπό την ταινία αυτή κρατάω την άσχημη εμπειρία που είχα εξαιτίας του Adam Driver. Μου φέρθηκε με κακό τρόπο, μου επιτέθηκε και σωματικά. Είναι κακός άνθρωπος και μου φέρθηκε άσχημα».

Η ηθοποιός ανέφερε πως η επίθεση έγινε άσχετα με τη σκηνή που γυρνούσαν, με μια καρέκλα αλλά δεν ανέφερε άλλες λεπτομέρειες. Ανέφερε όμως τι της είπαν οι συνεργάτες στην ταινία και τα άτομα της παραγωγής.
Όλοι συμφώνησαν πως αυτό που έγινε ήταν κακό και απάνθρωπο αλλά της υπέδειξαν να αποχωρήσει από την ταινία:

«Μου δόθηκε η άδεια να φύγω από την ταινία, μου είπαν πως αυτό που κάνει εκείνος είναι κακό αλλά δεν μπορούσαν να παρέμβουν, τα χέρια τους ήταν δεμένα εξαιτίας του συμβολαίου και μου εξήγησαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, παρά να με αφήσουν ελεύθερη».

Η ταινία ολοκληρώθηκε, η Franco δεν αποχώρησε αλλά εξήγησε πως έπρεπε να γίνει δυνατή και να υπομείνει τη συμπεριφορά αυτή.

Η Lidia, αποκάλυψε ακόμα ένα σημείο της κακής συμπεριφοράς του Driver, όχι προς την ίδια αυτή τη φορά.

Τι αποκάλυψε; Διάβασέ το στη γκάλερι.