Η φερόμενη ως ερωμένη του Alex Rodriguez σπάει τη σιωπή της: Ακούει η JLo;

Η φερόμενη ως ερωμένη του Alex Rodriguez σπάει τη σιωπή της: Ακούει η JLo;

Jennifer Lopez- Alex Rodriuez: Η πέτρα του σκανδάλου μίλησε

Oι φήμες για τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου.

Και μπορεί ο Alex και η Jlo να σφυρίζουν αδιάφορα στις φήμες, το τρίτο πρόσωπο, η 30χρονη Madison LeCroy του ριάλιτι Southern Charm έσπασε τη σιωπή της μιλώντας στην Page Six της Post.

Σύμφωνα με την 30χρονη, υπήρξε μεν ένα φλερτ με τον A-Rod, μίλησαν και στο τηλέφωνο, υπήρξαν και likes στα posts της στο Instagram, αλλά η LeCroy επιμένει πως δεν υπήρξε σωματική επαφή γιατί πολύ απλά δεν βρέθηκαν από κοντά με τον πάλαι ποτέ παίκτη του μπέιζμπολ.

Η ξανθιά κοπέλα εξήγησε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα τι ακριβώς συνέβη.

Ο A-Rod ποτέ δεν απάτησε σωματικά την αρραβωνιαστικιά του μαζί μου. Μιλούσαμε κάποιες φορές αλλά όχι συστηματικά.

Αυτό το σωματική απιστία βέβαια είναι που κάνει τη διαφορά, μιας και η κοπέλα δεν ήθελε να αποκαλύψει τι ακριβώς έλεγαν στο τηλέφωνο, αρκέστηκε απλά να πει πως μιλάμε για κάτι αθώο.

Πώς όμως έγινε η αποκάλυψη;



Η LeCroy είπε για τα τηλεφωνήματα πριν έναν χρόνο, στο λάθος πρόσωπο όπως εξηγεί και μέσα στο ριάλιτι που οι παίκτες είχαν επανένωση, ένας από τους συμπαίκτες της, ο Craig Conover την κατηγόρησε πως απατούσε τον πρώην αγαπημένο της Austen Kroll με έναν δια΄σημο πρώην παίκτη μπέιζμπολ.

Ο οικοδεσπότης του show Andy Cohen, είχε αποκαλύψει παράλληλα, πως ο παίκτης ήταν και παντρεμένος και πολύ διάσημος.

Ένα άλλο πρόσωπο του Southern Charm, η Danni Baird ρωτήθηκε για το ειδύλλιο της φίλης της με τον A-rod και υπήρξε λαλίστατη.