Kourtney Kardashian:Το σχόλιο στη φωτό της που αποδεικνύει τη σχέση της

Kourtney Kardashian:Το σχόλιο στη φωτό της που αποδεικνύει τη σχέση της

Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Το 2021 φαίνεται πως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Kourtney Kardashian η οποία φαίνεται πως περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως μάλλον έχει νέο σύντροφο και τα στοιχεία που το αποδείκνυαν ήταν αρκετά, αφού και οι δύο είχαν Instagram stories από το ίδιο σημείο στο σπίτι της Kris Jenner.

Ο Travis Barker όμως δεν έχει μείνει μόνο σε αυτό το story. Ο 45χρονος ντράμερ των Blink 182 εκτός του έχει βάλει φόντο στην οθόνη του κινητού του μια από τις πιο hot φωτογραφίες της Kourtney, σχολιάζει όλες της τις φωτογραφίες. Στην πιο πρόσφατη η Kourtney ποζάρει με ένα super sexy μπικίνι σε πορτοκαλί απόχρωση και στο caption αναφέρει:

«Πορτοκαλί είσαι χαρούμενο που ακόμη ανεβάζω φωτό από διακοπές;». Ο σύντροφός της δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και απάντησε κάτω από τη φωτογραφία της, αναφωνώντας «YESSSS». Κάτι μας λέει πως του άρεσε πολύ η φωτό της αγαπημένης του.

Η Kourtney και ο Travis είναι φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς και οι δύο ζουν στην ίδια γειτονιά στο Calabasas. Και οι δύο παρευρίσκονται στην ίδια εκκλησία και τα παιδιά τους κάνουν παρέα μαζί.

Η μεγάλη κόρη της Kris Jenner μοιράζεται τα παιδιά Mason (11 ετών), Penelope (8 ετών) και Reign (6 ετών) με τον πρώην της Scott Disick. Ο Travis από την άλλη έχει μία κόρη την Alabama (15 ετών) και έναν γιο τον Landon (17ετών), με την πρώην σύζυγο του Shanna Moakler. Και αφού έχουν και τόσο καλή σχέση ευχόμαστε όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο.

Αν και κρίνοντας από τα τελευταία νέα που διαβάζουμε για τους δυο τους, μάλλον έχει ήδη εξελιχθεί σε κάτι καλό. Λες να έχουμε γάμους στην οικογένεια Kardashian/Jenner;