Θυμάσαι που είδες πρώτη φορά την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από 12 χρόνια;

Θυμάσαι που είδες πρώτη φορά την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από 12 χρόνια;

Το βίντεο που θα σου ξυπνήσει μνήμες.

Την Ελευθερία Ελευθερίου την παρακολουθούμε τον τελευταίο μήνα μέσα από το reality επιβίωσης Survivor. Μπορεί αρχικά να ήταν μέλος της κόκκινης ομάδας, δηλαδή των Διάσημων, έπειτα από σερί ήττες όμως έγινε μια ανακατανομή στις ομάδες και πλέον είναι μέλος της μπλε ομάδας. Οι εντάσεις δίνουν και παίρνουν στον Άγιο Δομίνικο και η 31χρονη τραγουδίστρια δείχνει να περνά δύσκολα μετά και την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου με την οποία είχε έρθει λίγο πιο κοντά.

Μάλιστα όπως μάθαμε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πληροφορίες που είχε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, υπάρχει περίπτωση η τραγουδίστρια να αποχωρήσει οικειοθελώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες και μένει να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα.

Ωστόσο, δεν βρισκόμαστε εδώ για το Survivor, αλλά για έναν άλλο λόγο. Θυμάσαι που είδες πρώτη φορά την Ελευθερία Ελευθερίου πριν από 12 χρόνια; Δεν θα σε κουράσουμε πολύ και θα σου δώσουμε ευθύς την απάντηση. Το 2009 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού The Χ-Factor, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού τότε, Σάκη Ρουβά για συνεργασία ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη.

Μέσα στο 2010 κυκλοφόρησε τέσσερα τραγούδια «Κέντρο Του Κόσμου», «Όταν Χαμηλώνουμε Το Φως», «S.O.S (Let the music play)» και «Tubles Are Turning», το οποίο τελευταίο ενώ ήταν υποψήφιο στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, ακυρώθηκε όταν διέρρευσε νωρίτερα στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ.

Στις 12 Μαρτίου 2012, έπειτα από ψηφοφορία, αναδείχθηκε νικήτρια και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού. Το τραγούδι που ερμήνευσε λεγόταν «Aphrodisiac» και έφερε τελικά την 17η θέση με συνολικά 64 βαθμούς.



Το X-Factor όμως δεν ήταν όμως το μόνο reality που την είδαμε να τραγουδά, αφού το 2014 συμμετείχε στο πετυχημένο show μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar». Παρακάτω, θα δεις και το βίντεο από την οντισιόν της στο X-Factor το 2009, όπου η Ελευθερία ήταν μόλις 20 ετών. Δεν θα λέγαμε πάντως πως έχει αλλάξει και πολύ από τότε.