Survivor 4: Αγωνία για τον Τριαντάφυλλο στο σημερινό επεισόδιο

Survivor 4: Αγωνία για τον Τριαντάφυλλο στο σημερινό επεισόδιο

Τι συνέβη στον παίκτη της κόκκινης ομάδας;

Το Survivor είναι ένα από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά προγράμματα, και η αλήθεια είναι πως όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε νιώθουμε ένα κενό μέσα μας κάθε φορά που δεν έχει καινούργιο επεισόδιο. Είναι η ένοχη απόλαυσή μας και ανυπομονούμε πάντα για τη στιγμή που ξεκινάει το αγώνισμα.

Μπορεί μέχρι πριν από μία εβδομάδα να βλέπαμε συνεχώς πως κερδίζει η μπλε ομάδα, τώρα όμως η κόκκινη φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της με τις νέες προσθήκες και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Αν θυμάσαι την προηγούμενη εβδομάδα οι κόκκινοι πήραν δύο σερί νίκες, και μάλιστα ασυλίας, οδηγώντας έτσι τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση.

Κι ενώ τα spoilers που κυκλοφορούσαν ήθελαν την Έλενα Κρεμλίδου να αποχωρεί, εν τέλει αυτή που αποχαιρέτισε τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου. Σήμερα ετοιμαζόμαστε για ένα νέο επεισόδιο Survivor κι ένα νέο αγώνισμα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό και θα είναι από αυτά που ξεκινούν πρωί και τελειώνουν βράδυ.

Στις παραλίες πάντως των δύο ομάδων υπάρχει μια κάποια δυσκολία στη συμβίωση, με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε» να αναφέρουν πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Στην παραλία των κόκκινων πάντως ο Τριαντάφυλλος το «ζει» και όσο μπορεί το διασκεδάζει στο έπακρον.

Και εδώ έρχονται τα δυσάρεστα, αφού ο Τριαντάφυλλος είχε ένα ατύχημα και υπήρξε αγωνία στην ομάδα. Όντας στη ζούγκλα της Δομινικανής δημοκρατίας λοιπόν αποφάσισε να μιμηθεί τον Ταρζάν, κυριολεκτικά.

Βρήκε λοιπόν την περικοκλάδα που έψαχνε προκειμένου να αποτυπώσει στο 100% τον Ταρζάν, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε. Το κλαδί έσπασε και ο Ταρζάν ή Τριαντάφυλλος (το ίδιο είναι μάλλον) σωριάστηκε στο έδαφος.

Δες το trailer του αποψινού επεισοδίου και μάθε παρακάτω και ποια ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το σημερινό αγώνισμα.