Η Μελίνα Νικολαϊδη κλείνει τα 17 και το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή είναι συγκινητικό

Η Μελίνα Νικολαϊδη κλείνει τα 17 και το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή είναι συγκινητικό

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την Μελίνα που δεν είχαμε ξαναδεί.

Εδώ και δύο χρόνια, από τα 15α γενέθλια της, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το πρόσωπο της υπέροχης κόρης της Δέσποινας Βανδή.
Πιστή στο ραντεβού της με τα γενέθλια της κόρης της, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε και φέτος τρεις υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της.

Και οι τρεις δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Στην πρώτη μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί με τη Μελίνα να είναι λίγο μεγαλύτερη από νήπιο, στη δεύτερη η νεαρή έφηβη ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος και στην τρίτη, η Μελίνα είναι απλά ίδια με τη μαμά της Δέσποινα.

Για τα 17α γενέθλια της Μελίνας της, η Δέσποινα Βανδή έγραψε την πιο συγκινητική αφιέρωση στο Instagram και δεν μας κάνει εντύπωση μιας και η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί πολλές φορές τελευταία στο πόσο πολύ ήθελε την κόρη της και πόσο άφησε στο περιθώριο την καριέρα της το διάστημα που η Μελίνα ήταν μωρό.

«Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ. Την ίδια περίοδο το "Γεια" στην Αμερική χτυπούσε κορυφές, όμως εγώ ήμουν σε εντελώς διαφορετικές "κορυφές" - με πάνες, γάλατα, δόντια και ξενύχτια. Υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας και εκεί τελικά μετράει το πόσο ένα ζευγάρι έχει ουσιαστικές βάσεις. Είναι τεράστιο λάθος να πιστεύει κάποιος πως, αν κάνει παιδιά, μπορεί να σώσει ένα γάμο. Το να έρθει ένα παιδί σε μια σχέση που δεν έχει βάσεις είναι καταστροφή. Μια γυναίκα, τουλάχιστον όπως εγώ έζησα τη μητρότητα, ξεχνά για ένα διάστημα όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής της. Ξεχνά να είναι γυναίκα, να είναι φίλη, κόρη, αδελφή».

Όσο για την αφιέρωση, αυτή ήταν πολύ συγκινητική και ανέφερε:

«Δευτέρα...Τρίτη...Κυριακή...Πάσχα...καλοκαίρι...Χριστούγεννα ...Άνοιξη...και πάλι ...Δευτέρα...
17 χρονια πέρασαν...στο άχρονο του χρόνου...17 χρονια μάνα...17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό ,να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει...#birthdaygirl»

Δες και τις φωτογραφίες στην παρακάτω γκάλερι