Meghan Markle-Harry: Τους είδαμε μετά από καιρό και η Meghan ήταν μια κούκλα

Meghan Markle-Harry: Τους είδαμε μετά από καιρό και η Meghan ήταν μια κούκλα

Θέλουμε να τους βλέπουμε πιο συχνά.

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τους βλέπουμε πια σπάνια. Βλέπεις δεν διαθέτουν κάποιο account στα social media, οπότε γίνεται ακόμη πιο δύσκολο το να τους βλέπουμε ή να έχουμε επαφή μαζί τους σε καθημερινή βάση.

Ευτυχώς όμως ακόμη και έτσι υπάρχει τρόπος να τους βλέπουμε, ακόμη και αν αυτό είναι μετά από μήνες. Τα Χριστούγεννα είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε μέσα από από τη χριστουγεννιάτικη ευχετήρια κάρτα που έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω ενός οργανισμού. Ο Harry, η Meghan και ο Archie Harrison Mountbatten Windsor μας ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα και αλήθεια δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός Archie.

Οι Sussexes όμως είναι όλο εκπλήξεις. Και κάπως έτσι εκτός από εμάς εξέπληξαν και ένα γκρουπ νέων μαθητών όταν εμφανίστηκαν απροσδόκητα στο διαδικτυακό μάθημα ποίησης που διοργάνωσε η Get Lit το Σαββατοκύριακο. Το αγαπημένο ζευγάρι χαμογελούσε πλατιά μπροστά στο ρουστίκ τζάκι τους χαιρετώντας τους ποιητές, οι οποίοι κυμαίνονταν σε ηλικίες μεταξύ 13-19 ετών, κατά τη διάρκεια της ζωντανής βιντεοκλήσης στο Zoom, η οποία πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Μήνα Μαύρης Ιστορίας και ο διοργανωτής ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο της αξέχαστης στιγμής.

Στη φωτογραφία, η δούκισσα του Sussex φαινόταν λαμπερή φορώντας ένα γαλάζιο top με κουμπιά, είχε ελαφρύ μακιγιάζ, ενώ τα μακριά μαλλιά της ήταν ελεύθερα, με χαλαρά κύματα και έπεφταν πάνω από τους ώμους της. Ο δούκας του Sussex από την άλλη ήταν επίσης casual ντυμένος φορώντας ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι.

«Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Μαντέψτε ποιος μας έκανε έκπληξη στο μάθημα ποίησης αυτό το Σαββατοκύριακο; Ήταν το καλύτερο Σαββατοκύριακο ever! Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ήταν μαγικοί και ευγενικοί και ενδιαφέρονται για την ποίηση», έγραφε η λεζάντα του Get Lit στις 8 Φεβρουαρίου.

Πολλοί από τους νεαρούς ποιητές που περιλαμβάνονται στο στιγμιότυπο οθόνης είτε χαμογελούσαν είτε έδειχναν χαρούμενα έκπληκτα πρόσωπα, αποδεικνύοντας πόσο αποτελεσματική ήταν η εμφάνιση της Meghan και του Harry. Το όνομα του ζευγαριού στη συνομιλία μέσω βίντεο ονομάστηκε «DoS», το οποίο πιθανότατα αντιστοιχούσε στους τίτλους τους, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex. Παρόλο που αποχώρησαν από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα και μετακόμισαν από την Αγγλία στην Αμερική στις αρχές του περασμένου έτους, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα βασιλικά τους ονόματα όταν συμμετέχουν σε δημόσιες δραστηριότητες.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social μετά την εμφάνισή τους. Κοιτάζοντάς τους έτσι χαρούμενους και ευτυχισμένους συνειδητοποιούμε πόσο πολύ μας είχαν λείψει.