Survivor: Έφεραν το νέο σερί και κέρδισαν την ασυλία

Survivor: Έφεραν το νέο σερί και κέρδισαν την ασυλία

Πήραν τη ρεβάνς!

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor κορύφωσε την αγωνία των τηλεθεατών και οφείλουμε να πούμε πως σήμερα το περιεχόμενο δεν άφησε κανέναν τηλεθεατή παραπονεμένο. Ίντριγκες, συμμαχίες, υποομάδες στις ομάδες, τσακωμοί και φυσικά ένας έντονος αγώνας γέμισαν το αποψινό επεισόδιο και πρέπει να σου πούμε πως η κατάληξη δεν ήταν αναμενόμενη.



Ενώ και οι δύο ομάδες δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη, φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό. Βέβαια να σου υπενθυμίσουμε πως οι αντοχές τους υποχωρούν και αυτό φαίνεται από τα απανωτά «χτυπήματα», με τις παίκτριες που λόγω αδιαθεσίας ή ατυχήματος δεν συμμετέχουν στα αγωνίσματα.

Λοιπόν, στο χθεσινό αγώνισμα ασυλία ηττήθηκαν οι μπλε και μάλιστα με σκορ 10-6. Σήμερα έχουν πεισμώσει και η νίκη για εκείνους είναι μονόδρομος. Αξίζει σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης είναι εκείνος ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία και η Ελευθερία, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της ομάδας της είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Σήμερα, ο στίβος μάχης όχι μόνο θέλει ικανότητες στο στόχο, θέλει και αντοχή αλλά και ταχύτητα. Ο στίβος είναι γεμάτος με μικρά και μεγάλα κουτιά τα οποία οι παίκτες πρέπει να σπρώξουν προς τον τερματισμό. Και οι δύο ομάδες κέρδισαν πόντους για την ομάδα τους, μια όμως κατάφερε να φέρει το δεκάρι και να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.