H Britney Spears «έσπασε» τη σιωπή της μετά το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

H Britney Spears «έσπασε» τη σιωπή της μετά το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Britney Spears.

Στις πέντε Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Framing Britney Spears από τους New York Times που κάνει μια αναδρομή στην καριέρα της ποπ σταρ και την άνοδο της προς την κορυφή μέχρι τους αγώνες της με την ψυχική υγεία και τη νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική για πέντε ημέρες το 2008.

To συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ άνοιξε για μια ακόμα φορά την κουβέντα γύρω από το κίνημα #FreeBritney με τους fans της να ζητούν να ελευθερωθεί επιτέλους η Spears από την κατάσταση κηδεμονίας στην οποία τελεί εδώ και 11 χρόνια με τον πατέρα της Jamie να έχει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Spears είχε αποφασίσει, τα δικαστικά έγγραφα που αφορούν στην διαχείριση της περιουσίας της να είναι ανοιχτά για το κοινό και είχε ζητήσει να μην είναι πλέον ο πατέρας της ο μοναδικός κηδεμόνας όσον αφορά την περιουσία της αλλά και η εταιρία Bessemer Service Trust. Τελικά, ο δικαστής αρνήθηκε να απομακρύνει τον Jamie Spears από τον ρόλο του ως κηδεμόνα, με την Britney να δηλώνει ότι δεν θα δίνει πλέον συναυλίες, αν ο πατέρας της συνεχίσει να ελέγχει την καριέρα της. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αντικατάσταση του μάνατζερ της Βritney χωρίς καν να την ρωτήσει.



Παρόλα αυτά ο πατέρας της επέμεινε στο CNN λέγοντας:

«Όταν ένα μέλος της οικογένειας σου χρειάζεται ειδική φροντίδα και προστασία, οι οικογένειες πρέπει να ανταποκρίνονται, όπως έχω κάνει εγώ τα τελευταία 12 χρόνια για να προστατεύσω την Britney που την αγαπώ χωρίς όρους. Θα συνεχίσω να της παρέχω αγάπη αλλά και προστασία ενάντια σε εκείνους που δρουν με βάση τα συμφέροντά τους και επιδιώκουν να βλάψουν εκείνη και την οικογένεια μου».

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ που προσπαθεί να μην πάρει θέση στο αν η 39χρονη μπορεί αυτή τη στιγμή να ορίσει ή όχι την περιουσία της, η ίδια η Spears φρόντισε να κάνει την πρώτη της τοποθέτηση επί του θέματος στο Twitter.

Δες στην γκάλερι το post της