To ξέσπασμα της Kim Kardashian: «Χτυπήστε εμένα, όχι τα παιδιά μου» (pics)

To ξέσπασμα της Kim Kardashian: «Χτυπήστε εμένα, όχι τα παιδιά μου» (pics)

Η Kim τα «έβαλε» με το Instagram  για την κόρη της!

Αρκετά εκνευρισμένη φαίνεται να είναι η Kim Kardashian με τους χρήστες των social media και ο λόγος φυσικά είναι σοβαρός. Η influencer και επιχειρηματίας φαίνεται πως είναι πιο περήφανη από ποτέ και φυσικά την απεριόριστη αυτή χαρά έχει προσφέρει η κόρη της North. Γιατί όμως να είναι εκνευρισμένη με τους διαδικτυακούς της φίλους και τι πυροδότησε τα συναισθήματά της;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενθαρρυντικό από ένα παιδί που ξετυλίγει το ταλέντο του, πόσο μάλλον για τη μαμά του που «κορδώνεται» από περηφάνια. Το μικρό της αγγελούδι έχει ταλέντο στη ζωγραφική και φαίνεται πως δεν κάνει απλές πινελιές σε ένα κομμάτι καμβά αλλά πραγματικά ονειρεύεται και δημιουργεί έργα τέχνης.

Η περήφανη μαμά λοιπόν, όπως και κάθε μαμά θα έκανε στη θέση της Kim, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών από τις ζωγραφιές της μικρής και στα social media επικράτησε ένας…. αναβρασμός, όχι όμως με ενθαρρυντικά σχόλια για τις προσπάθειες της North. Φαντάζεσαι τι έκανε η Kim έτσι; Πήρε την κατάσταση στα χέρια της και τα «έβαλε» με ολόκληρο το fan club της και όλους όσους μίλησαν για την κόρη της, πόσο μάλλον για την δημιουργικότητά της.

Μην τα βάζετε μαζί μου» έγραψε η Kim σε insta story της και συνέχισε:
«H κόρη μου και η κολλητή της φίλη παίρνουν πολύ σοβαρά τα μαθήματα ζωγραφικής και το ταλέντο τους και η δημιουργικότητά τους είναι ενθαρρυντική. Η North δούλεψε αρκετά σκληρά για τη δημιουργία του πίνακά της, τον οποίο και έκανε εβδομάδες να ολοκληρώσει. Σαν περήφανη μαμά, ήθελα να μοιραστώ τις ζωγραφιές της με όλους. Βλέπω κομμάτια στα social media από μεγάλους ανθρώπους και είτε το πιστεύετε, είτε όχι η κόρη μου έκανε αυτές τις ζωγραφιές. Πώς τολμάτε να βλέπετε πως τα παιδιά κάνουν υπέροχα πράγματα και να τα κατηγορείται πως δεν κάνουν υπέροχα πράγματα; Σας παρακαλώ σταματήστε να ντροπιάζεται τους εαυτούς σας με τον αρνητισμό και επιτρέψτε στα παιδιά σας να είναι δημιουργικά.»

Δες στη gallery τη σειρά των φωτογραφιών που δημοσίευσε η Kim στο Instagram.