Άγριες Μέλισσες: 11 tweets που αποθέωσαν τη στάση της Ανέτ στον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: 11 tweets που αποθέωσαν τη στάση της Ανέτ στον Βόσκαρη

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε ρέστα.

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον και αγωνία αποκτούν τα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε σε μία από τις πιο σημαντικές φάσεις της σειράς, και αυτό δεν είναι άλλο από το «τέλος» του Βόσκαρη, που ετοιμάζει η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες που υπέφεραν στα χέρια του, όσο ήταν στη φυλακή.

Οι καταθέσεις των τριών γυναικών έφτασαν στην εισαγγελία και εκείνοι τον κάλεσαν σε δίκη προκειμένου να απολογηθεί. Στο μεταξύ έπειτα από σύσκεψη της αστυνομικής διεύθυνσης, τον έθεσαν και σε διαθεσιμότητα, κάτι που έχει ήδη κάνει έξαλλο τον Βόσκαρη. Είναι άνθρωπος που χάνει εύκολα την ψυχραιμία του, και φάνηκε από τα πρώτα λεπτά που πήρε στα χέρια του την κλήτευση.

Η καλύτερη σκηνή βέβαια του χθεσινού επεισοδίου, και αυτή που μας έδωσε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση δεν ήταν άλλη από τη σκηνή στο σχολείο μεταξύ της Ανέτ και του Βόσκαρη. Η Κάτια Δανδουλάκη μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο κορυφαία ηθοποιός είναι σε μία σκηνή λίγων λεπτών που όμως μας έκανε να σηκωθούμε να τη χειροκροτήσουμε.

Μπορεί ο Βόσκαρης να προσπάθησε να το παίξει καλός και γλυκός στην κυρία Σεβαστού-Ρουσώ, όμως η Ανέτ τον έβαλε στη θέση του και δεν κατάλαβε καν από που του ήρθε. Το Twitter βέβαια δεν άφησε ασχολίαστη τη σκηνή αυτή και αποθέωσε την Ανέτ ή την Κάτια Δανδουλάκη, όπως θες πες τη.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα όσα ειπώθηκαν στο Twitter, και τα οποία μας βρίσκουν σύμφωνες 100%. Α for Ανέτ λοιπόν, και περιμένουμε να δούμε το σημερινό επεισόδιο με αγωνία.