Survivor: Ειδικός γιατρός εξετάζει την παίκτρια-Τι θα συμβεί με την παραμονή της στο παιχνίδι;

Survivor: Ειδικός γιατρός εξετάζει την παίκτρια-Τι θα συμβεί με την παραμονή της στο παιχνίδι;

Πολλά τα απρόοπτα στο reality επιβίωσης. 

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό Survivor είναι πραγματικά για γερά νεύρα. Οι εντάσεις είναι καθημερινές, τα αγωνίσματα δύσκολα και η πείνα μεγάλη. Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και τους τραυματισμούς ή τις λιποθυμίες των παικτών, που όσο να πεις βαραίνουν το κλίμα και προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία.

Στο χθεσινό αγώνισμα δεν είδαμε για ακόμη μία φορά την Έλενα Κρεμλίδου, τη Σοφία Μαργαρίτη αλλά και την Ανθή Σαλαγκούδη. Έλενα και Ανθή αισθάνθηκαν πριν κάποιες μέρες αδιαθεσία και έκτοτε δεν έχουν καταφέρει να αγωνιστούν ξανά.

Μάλιστα η Έλενα απουσιάζει και από την παραλία, καθώς παραμένει στην κλινική, με την κατάσταση της υγείας της να αποτελεί μυστήριο.

Εκτός παραμένει και η Σοφία από τους «Κόκκινους» την οποία ταλαιπωρεί ένας τραυματισμός στο πόδι. Μάλιστα η παίκτρια, αν και αρκετά ικανή, δεν έχει παίξει σε αρκετά αγωνίσματα, μιας και οι γιατροί δεν της έχουν επιτρέψει ακόμα να αγωνιστεί.

Πολλά ακούγονται για την τύχη των παικτριών αυτών, με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» να κάνει λόγο για ειδικό Τούρκο γιατρό που σπεύδει στο νησί προκειμένου να εξετάσει μία από αυτές.

Δες περισσότερα στο video αλλά και στην gallery που ακολουθούν: