Μετά από 5 χρόνια σχέσης η star παντρεύτηκε και το αντιληφθήκαμε κάπως έτσι

Μετά από 5 χρόνια σχέσης η star παντρεύτηκε και το αντιληφθήκαμε κάπως έτσι

Τι είπε και το καταλάβαμε;

Από το 2016 είναι ζευγάρι με τον αγαπημένο της Avi Rothman η 47χρονη ηθοποιός και όλα δείχνουν πως οι δυο τους έχουν παντρευτεί χωρίς να το καταλάβουμε. Μία συνέντευξη της ηθοποιού στις 10 Φεβρουαρίου στον Howard Stern ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πως υπάρχει μια ιδιαίτερη αλλαγή στη ζωή της, και αυτό δεν είναι η συμμετοχή της στη Wonder Woman 1984.

Η ηθοποιό μάλλον παντρεύτηκε κρυφά και χαιρόμαστε πολύ για εκείνη. Η 47χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή SiriusXM του Howard Stern στις 10 Φεβρουαρίου. Όταν ο οικοδεσπότης τη ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα με τον σύντροφό της, Avi Rothman και τα δίδυμα τους, αποκάλυψε ότι αυτή και ο Avi παντρεύτηκαν. «Στο σπίτι μου, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτά τα δύο μωρά και τον σύζυγό μου», ανέφερε η ηθοποιός. «Τα κάνουν όλα καλύτερα και άλλαξαν τη ζωή μου από αυτή την άποψη».

Η περιστασιακή αναφορά της ηθοποιού πως έχει «σύζυγο» ήταν η πρώτη φορά που το κοινό άκουγε ότι παντρεύτηκε. Η σχέση της με τον Avi, που εργάζεται ως συγγραφέας, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016.

Επιβεβαίωσαν ότι είχαν κάτι ενώ έκαναν διακοπές στη Χαβάη μαζί. Τον Αύγουστο του 2019, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εκείνη και ο Avi είχαν αρραβωνιαστεί. Ωστόσο, η θεωρία για έναν αρραβώνα ξεκίνησε στην πραγματικότητα δύο μήνες νωρίτερα, όταν η κωμικός εντοπίστηκε με ένα δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Το 2020, η ηθοποιός και ο Avi υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδάκια τους (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) μέσω παρένθετης μητέρας. Δεν είναι σαφές πότε γεννήθηκαν τα δίδυμα, αλλά τα νέα για τη γέννησή τους κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο. Είναι ενδιαφέρον ότι η 47χρονη υπαινίχθηκε ότι είχε γίνει μητέρα λίγες εβδομάδες πριν σε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live.

«Δεν ξέρω αν πραγματικά εκτίμησα τη μαμά μου τα πρώτα 45 χρόνια της ζωής μου», παραδέχτηκε στην εκπομπή. «Αλλά φέτος αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τις συμβουλές της, την αγάπη της. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα με δίδαξε, με προετοίμαζε να γίνω η ίδια μητέρα».

Μπορεί το 2020 να ήταν για όλους μία δύσκολη χρονιά όμως εκείνη είχε τα δίδυμά της και ήταν μια πολύ γλυκιά και όμορφη χρονιά. Πλέον μένει μόνο να μάθουμε αν ισχύει το γεγονός πως εκείνη και ο αγαπημένος της όντως παντρεύτηκαν.

Στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις και για ποια ηθοποιό μιλάμε.