Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου μετά το video για τις δύσκολες στιγμές

Η συγκινητική ανάρτηση της Χρηστίδου μετά το video για τις δύσκολες στιγμές

Η παρουσιάστρια έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ δύσκολο και το μοιράζεται μέσω αναρτήσεων με το κοινό της.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε σε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο YouTube σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτήν την περίοδο. Συγκεκριμένα πράγματα δεν ήθελε να πει, καθώς έκρινε ότι το θέμα, ακριβώς επειδή αφορά δικούς της ανθρώπους, έπρεπε να προστατευτεί.

Ωστόσο, το κοινό της είχε καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Λογικό, αν το σκεφτείς, αφού, όταν ακολουθείς πιστά κάποιον, μπορείς να παρατηρήσεις ακόμα και μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά του.




«Θα σας πω ότι είναι δύσκολη φάση. Είναι κάποια ζητήματα πολύ προσωπικά, που δεν αφορούν εμένα αλλά αφορούν ανθρώπους πολύ δικούς μου», είπε ανάμεσα στα άλλα.

Σε κάθε περίπτωση, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει φανερά επηρεαστεί από αυτό το θέμα, το περιεχόμενο του οποίου μπορεί να μη γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά, όταν δικοί σου άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα, πόσο μάλλον υγείας, είναι λογικό να σε καταβάλλει και εσένα σε κάποιον βαθμό.

Χτες το βράδυ, η Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο περιλάμβανε μία φωτογραφία και ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς έγραψε.