Kate Middleton: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στη νέα της εμφάνιση

Kate Middleton: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στη νέα της εμφάνιση

Επέλεξε να κάνει ένα πολύ κομψό look.

Η Kate Middleton ήταν μία μεγάλη ανανέωση για τη βασιλική οικογένεια. Ακριβώς επειδή όλοι γνωρίζουν πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα μέσα στους royals, όλη αυτή η εμμονή με την τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και η θέληση να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλουν, κάνει τον θεσμό παλιακό στα μάτια του απλού κόσμου.

Όταν, λοιπόν, ξαφνικά, έρχεται ένα κορίτσι που ναι μεν θέλει να σεβαστεί τα ήθη της βασιλικής οικογένειας, αλλά θέλει και να κρατήσει ένα δικό της στυλ, όπου είναι εφικτό, κατευθείαν ξεχωρίζει. Όπως συνέβη σε πιο έντονο βαθμό με την πριγκίπισσα Diana πριν από εκείνη και τη Meghan Markle μετά.

Η Kate αναλαμβάνει πολλές φιλανθρωπίες και προσπαθεί να βοηθάει όσο μπορεί περισσότερο όποιους έχουν ανάγκη. Ο λογαριασμός που έχει με τον πρίγκιπα William, @kensingtonroyal, γεμίζει και ανανεώνεται διαρκώς με τις συνεισφορές τους.

Η πιο πρόσφατη από αυτές είδε τη Δούκισσα του Cambridge να συνομιλεί με την τράπεζα φαγητού Little Village στο Λονδίνο κατά τη γιορτή των πέμπτων γενεθλίων της. Με αυτήν, συζήτησαν για την υποστήριξή τους στις ευάλωτες οικογένειες που πλήττονται εν μέσω κορονοϊού.

Για το σημαντικό θέμα, η Kate εμφανίστηκε με ένα πολύ φρέσκο και ανανεωμένο look. Χώρισε τα μαλλιά της στο πλάι σε ίσιο styling, ενώ για το κομμάτι της μόδας επέλεξε μία λευκή μπλούζα με κουμπιά και ένα κλασικό κόψιμο στον γιακά.




Στην παρακάτω gallery, θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από εντυπωσιακές εμφανίσεις της Δούκισσας.