3 αδερφές Kardashian ποζάρουν με εσώρουχα στην πιο σέξι φωτογράφιση ever

3 αδερφές Kardashian ποζάρουν με εσώρουχα στην πιο σέξι φωτογράφιση ever

Οι λήψεις τους για τη νέα συλλογή του brand SKIMS της Kim δεν περιγράφονται με λόγια.

Η οικογένεια Kardashian βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα όλα τα χρόνια που τα μέλη τους έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην τηλεόραση. Στην αρχή, το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians ξεκίνησε με την Kim, την Kourtney και την Khloe που είναι οι μεγαλύτερες, βλέποντας τι ακριβώς κάνουν στις ζωές τους. Από τα επαγγελματικά μέχρι τα πιο προσωπικά. Ιδίως αυτά.

Στη συνέχεια, οι μικρότερες αδερφές, Kylie και Kendall Jenner, άρχισαν να μεγαλώνουν. Αναμενόμενα, λοιπόν, συμμετείχαν και εκείνες στις πιο έντονες αλληλεπιδράσεις με τις αδερφές τους και καθόλου δεν έλλειπαν οι τσακωμοί και οι εντάσεις.

Τα τελευταία χρόνια, όλες έχουν ακολουθήσει τους δρόμους τους. Η κάθε μία έχει αφιερωθεί είτε στην καριέρα της είτε στην επιχείρησή της και, αν λάβεις υπόψιν τη δημοφιλία τους, δεν είναι να απορείς που όλες έχουν πετύχει.

Η Kim, συγκεκριμένα, το 2019 λάνσαρε τη δική της συλλογή με ρούχα και εσώρουχα -SKIMS-, τα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, ανταποκρίνονται σε κάθε σωματότυπο. Ανήμερα, όμως, του Αγίου Βαλεντίνου, θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά του brand και η διάσημη tv star μαζί με την Kendall και την Kylie φωτογραφήθηκαν για την προώθησή της.




Ξέρεις, άλλωστε, ότι μιλάμε για πολύ εντυπωσιακά και εκρηκτικά κορίτσια, οπότε η φωτογράφιση δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από αυτά.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.