Η πέτρα των σκανδάλων του 2020 εθεάθη σε τρυφερά τετ α τετ με νέο σύντροφο

Η πέτρα των σκανδάλων του 2020 εθεάθη σε τρυφερά τετ α τετ με νέο σύντροφο

Και αυτή τη φορά τα πράγματα ίσως είναι σοβαρά.

Το 2020 το όνομα της διάσημη ηθοποιού ακούστηκε όσο κανένα άλλο, και όχι για τόσο καλό λόγο. Ήταν η πέτρα του σκανδάλου σε δύο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, και αυτή φαίνεται να είναι η πρώτη φορά που η νεαρή ηθοποιός έχει κάτι σοβαρό στην ερωτική ζωή. Τον Οκτώβρη του 2020 η σταρ εντοπίστηκε να φιλιέται με τον συμπρωταγωνιστή της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Ρώμη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του, η οποία διάβαζε τα δημοσιεύματα.

Μόλις μια μέρα μετά την κυκλοφορία αυτών των φωτογραφιών, ο ηθοποιός και η σύζυγός του Catherine FitzGerald έκαναν ένα ενωμένο μέτωπο. Πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά από το σπίτι τους και δημοσίευσαν κοινή δήλωση για να επιβεβαιώσουν ότι ο γάμος τους εξακολουθεί να είναι δυνατός.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο ζευγάρι, στο οποίο μπήκε ανάμεσα η νεαρή ηθοποιός. Λίγες ημέρες αργότερα φήμες κυκλοφόρησαν και ήθελαν την 31χρονη ηθοποιό να μπαίνει ανάμεσα σε ακόμη ένα ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στον Armie Hammer και τη σύζυγό του, όπου αναφερόταν πως βγήκαν στη δημοσιότητα μηνύματα που αντάλλαζαν δουλεύοντας μαζί για το Rebecca.

Η 31χρονη ηθοποιός φαίνεται να έχει έναν νέο άνδρα στη ζωή της, και αυτή τη φορά να μην έχει μπει ανάμεσα σε κανένα ζευγάρι. Ο φακός την τσάκωσε να φιλιέται με τον rocker των Queens of the Stone Age, Michael Shuman, την προηγουμένη εβδομάδα στο Suffolk της Αγγλίας.



Η Lily James μπορεί να αναστάτωσε δύο «νοικοκυριά» με τα καμώματα της, όμως τώρα φαίνεται πως βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της. Η Lily και ο Michael εθεάθησαν να μοιράζονται ένα παθιασμένο φιλί ενώ έφυγαν από ένα ξενοδοχείο, με την 31χρονη στη συνέχεια να εντοπίζεται να κατευθύνεται στο σετ της επερχόμενης ταινίας της What’s Love Got to Do With It.


https://www.instagram.com/p/CLSFtN8jU7t

Το τετ α τετ της Lily James αυτό είναι το πρώτο ρομαντικό σκηνικό από τότε που συμμετείχε στο σκάνδαλο με τον παντρεμένο Dominic West. Για να δούμε όμως, θα ευοδωθεί;