Η επίθεση του Παππά στην Άννα Μαρία και το γοερό κλάμα μπροστά στην κάμερα

Η επίθεση του Παππά στην Άννα Μαρία και το γοερό κλάμα μπροστά στην κάμερα

Το ξέσπασμα της παίκτριας on camera.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor είχε αποκαλύψεις, επιθέσεις και κλάματα. Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε γνωστό πως Chris Σταμούλης και Αλέξης Παππάς έφυγαν για 7 ώρες από την παραλία, βρήκαν ένα ξενοδοχείο για να βρουν φαγητό κι επιτέθηκαν στον security που προσπάθησε να τους εμποδίσει να φύγουν.

Η αποκάλυψη αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία μέσα στην ομάδα των μπλε αλλά και στην άλλη ομάδα, με τους συμπαίκτες των Chris και Αλέξη, να παίρνουν σκληρές αποφάσεις για εκείνους. Μάλιστα στην αρχή του επεισοδίου ακούσαμε τους μπλε να λένε πως δεν θα μοιραστούν τις εβδομαδιαίες προμήθειες μαζί τους. Η παραγωγή μείωσε το 20% των προμηθειών ( 10% από τον καθένα παραβάτη) και κάπως έτσι εν συνεχεία και οι υπόλοιπο δεν θα μοιραστούν μαζί τους προμήθειες, πέρα από καρύδες.



Στην παραλία των μπλε υπήρχε μια ιδιαίτερη ένταση και μία ανούσια θα λέγαμε εμείς επίθεση του Αλέξη Παππά προς την Άννα Μαρία Βέλλη με αφορμή τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς τα έβαλε με την Άννα Μαρία Βέλλη, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση που έχει αναπτύξει η Άννα Μαρία με τον συμπαίκτη της, έχοντας όμως έξω από το παιχνίδι ήδη σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη.

«Είσαι η δίκαια της παρέας από ότι αποδεικνύεται. Το ότι είσαι δίπλα με το Νίκο από την πρώτη μέρα και έχεις έρθει τόσο κοντά και χαδάκια και κοιμάστε δίπλα-δίπλα το βράδυ, τι σε κάνει ως προς τον Άκη;», είπε ο Αλέξης, αναφερόμενος στον σύντροφό της. Η Άννα Μαρία τόνισε: «Το οτι έχω έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο δεν σημαίνει ότι κάνω χαδάκια», απάντησε η Άννα Μαρία.



Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ολοκληρώθηκε η συζήτησή της με τον Αλέξη, την είδαμε να ξεσπά σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες και να λέει:

«Ο άνθρωπός μου με ξέρει αλλά έχουμε να μιλήσουμε πόσο καιρό, υπάρχει όλη αυτή η απόσταση, δεν είχε λόγο να πει αυτά τα ψέματα. Εγώ ήρθα κοντά με τον Νίκο επειδή κάνουμε παρέα. Κοιμάμαι δίπλα του και τι έγινε; Γιατί το έκανε; Για να καλύψει τα δικά του λάθη. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ ούτε να τον κοιτάω, δεν θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ», είπε κλαίγοντας.