Η Meghan Markle είναι έγκυος και η Ελισάβετ αντέδρασε κάπως έτσι

Η Meghan Markle είναι έγκυος και η Ελισάβετ αντέδρασε κάπως έτσι

Η ανακοίνωση του παλατιού μετά τα νέα της εγκυμοσύνης.

Αν η χθεσινή μέρα που ήταν και του Αγίου Βαλεντίνου δεν ήταν αρκετά καλή στην αρχή, τότε έφτιαξε σίγουρα μόλις διάβασες πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Μπορεί μερικούς μήνες πριν να πληροφορηθήκαμε από τη δούκισσα του Sussex και το γράμμα της στους New York Times για την αποβολή που βίωσε τον περασμένο Ιούλιο, τώρα όμως διανύει και πάλι την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της με τον αγαπημένο της Harry και τον γιο τους Archie.

Μετά τη δικαίωση της στη δίκη με τα βρετανικά tabloids που μας χαροποίησε ιδιαίτερα ήρθε και η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η οποία πραγματικά ήταν μια έκπληξη. Ο Archie Harrison Mountbatten Windsor θα γίνει μεγάλος αδερφό και πλέον ανυπομονούμε να μάθουμε αν η Meghan κυοφορεί αγοράκι ή κοριτσάκι.

Όπως είδαμε στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον φίλο τους Misan Harriman, η Meghan φαίνεται να είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη, και δεν σου κρύβουμε μας έλειψε να τη βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα. Τα νέα για την εγκυμοσύνη της δούκισσας έφτασαν φυσικά και στο βρετανικό παλάτι, με τη βασίλισσα Ελισάβετ, να κάνει τη δική της ανακοίνωση για την χαρούμενη αυτή είδηση.



Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Κάρολος μοιράστηκαν μια κοινή δήλωση μέσω του Buckingham, σχετικά με την είδηση ότι ένα μωρό «βρίσκεται καθοδόν».

«Η Αυτού Μεγαλειότητα βασίλισσα Ελισάβετ, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ολόκληρη η οικογένεια είναι« ενθουσιασμένοι» και τους εύχονται τα καλύτερα», δήλωσε ένας εκπρόσωπος στο People.

Το μωρό αυτό θα είναι το εντέκατο δισέγγονο της Ελισάβετ, μετά τη γέννηση του γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας, και του μωρού που περιμένει η εγγονή της Zara Tindall.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού σε μια δήλωση στο People.

Δες στη gallery ξανά την υπέροχη φωτογραφία τους.