Survivor: H αποχώρηση πριν το σημερινό αγώνισμα που δεν περίμενες να δεις

Survivor: H αποχώρηση πριν το σημερινό αγώνισμα που δεν περίμενες να δεις

Αποχαιρέτησε την ομάδα της και αποχώρησε.

Μετά από αρκετές ημέρες αδιαθεσίας, στο ιατρείο και υπό ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ήρθε η δυσάρεστη είδηση που οι συμπαίκτες της δεν περίμεναν, ωστόσο, ήδη είχε κυκλοφορήσει με τα spoilers των προηγούμενων ωρών.

Το Survivor είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια επιβίωσης στο οποίο λίγοι καταφέρνουν να μείνουν αλώβητοι μέχρι και το τέλος. Πολλοί παίκτες, τόσο της κόκκινης, όσο και της μπλε ομάδας αντιμετωπίζουν τραυματισμούςκαι προβλήματα υγείας μα, μια παίκτρια σήμερα αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως και η Ανθή της κόκκινης ομάδας δεν ένιωθε καλά με αποτέλεσμα να μην παίξει σε προηγούμενους αγώνες αλλά και η Σοφία το ίδιο. Σήμερα, η τελευταία περίμενε την απάντηση από τους γιατρούς για το αν θα μπορέσει να παίξει στο σημερινό αγώνισμα και μάλιστα οι γιατροί της έδωσαν το πράσινο φως!

Όσο για την αποχώρηση; Όπως είπε και η ίδια η παίκτρια, το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι δυνατός, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Το παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο για καιρό στη μνήμη της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για την ομάδα της στον αγωνιστικό χώρο πλέον όμως πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό της.

H Έλενα Κρεμλίδου αποχωρεί από το Survivor αφού οι εξετάσεις της δεν ήταν καλές. Ο οργανισμός της είναι πλέον αδύναμος και μάλιστα πρέπει να παραδεχθείς πως είναι ολοφάνερο πως έχει χάσει πολλά κιλά. Οι συμπαίκτες της μίλησαν για εκείνη και την αποκάλεσαν πραγματική Survivor! Η Έλενα Κρεμλίδου πέρασε από την καλύβα της μπλε ομάδας για να τους αποχαιρετίσει με μια γλυκιά αγκαλιά και δάκρυα στα μάτια.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video: