To ακούσαμε κι αυτό: Η Kendall Jenner κατηγορείται για… photoshop

To ακούσαμε κι αυτό: Η Kendall Jenner κατηγορείται για… photoshop

Πάει, χάλασε ο κόσμος!

Aπίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη γη αναμφισβήτητα. Όχι δεν αναφέρομαι στην πανδημία, αλλά στον χιονιά ο οποίος έχει κυριεύσει ακόμα και περιοχές που δεν είχαν δει ποτέ τους ούτε νιφάδα. Και ενώ βρισκόμαστε στο έλεος της Μήδειας, διαβάζουμε και κάτι άλλο, απίστευτο και περίεργο, το οποίο δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε περισσότερο και από το χιόνι στη Γλυφάδα.

Όλοι είδαν την πολύ σέξι καμπάνια των νέων εσωρούχων της Kim Kardashian, Skims, κεντρικά πρόσωπα της οποίας ήταν η προαναφερθείσα και οι δύο μικρότερες αδερφές της Kendall και Kylie Jenner.

Η διάσημη οικογένεια φημίζεται άλλωστε για τα καλλίγραμμα κορμιά της και την αγάπη της στη γυμναστική, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από σέξι.

Οι τρεις αδερφές πόζαραν με καυτά κόκκινα εσώρουχα και ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου, και κάτι μας λέει ότι η σειρά αυτή μάλλον ξεπούλησε.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει συνήθως με τις διάσημες αδερφές, ο κόσμος τις περίμενε στη γωνία για να εντοπίσει το λάθος. Το οποίο και έγινε από το supermodel Kendall Jenner.

Οι παρατηρητικοί της υπόθεσης λοιπόν, πρόσεξαν ότι η 25χρονη καλλονή έχει κάνει photoshop στις φωτογραφίες της, και φυσικά έσπευσαν να το μοιραστούν με τον κυβερνοχώρο.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι αν κάνει και η Kendall photoshop, αυτή η κοινωνία πάει κατά διαόλου!

Δες την παρακάτω gallery: